Seful MEC este cautat de Pedersen & Partners
 Managing directorul local care va conduce agentia MEC Romania este cautat de compania de recrutare si consultanta domeniu Pedersen & Partners
Demisie la varful Euromedia. Bogdan Vasile pleaca. Exclusiv adplayers.
 Contactat de catre adplayers, Bogdan Vasile confirma despartirea de compania pe care o conduce spre sfarsitul lunii ianuarie: „Am ales sa plec din motive pur personale. Dupa un an 2013 deosebit de solicitant, simt nevoia fizica de o pauza.”
Cine vine la MEC? Agentia cauta MD local. Miza: Zeci de milioane de euro si un salariu de zeci de mii pe an!
 O prima runda de interviuri a avut cel putin 3 actuali sau fosti managing directori de agentii de media din Romania dupa ce fostul MD local s-a despartit de agentia locala pentru a urma un program de studiu in afara granitelor tarii
Johan Ohlson, ex Creative Director Saatchi & Saatchi: Creativii castiga intre 500 si 1.000 EUR pe zi!
  Seniorii creativi castiga intre 500 EUR pe zi in Europa de Est si 1.000 EUR in Germania, UK si SUA, dupa cum a afirmat pentru adplayers Johan H. Ohlson, care si-a incheiat mandatul de doi ani la sefia creatiei Saatchi & Saatchi din Romania si a decis sa se alature coordonarii creatiei de publicitate din postura de freelance creative director.
Pleaca de la MEC pentru "o forma diferita". Prajisteanu raspunde in adplayers.
 „Sunt sigur ca voi ramane in acelasi domeniu in care m-am perfectionat si am acumulat o mare experienta insa forma in care o sa continui o sa fie diferita fata de ce am facut inainte”, Bogdan Prajisteanu, ex Managing Director, MEC Romania.
Please note that our MD no longer works for us.
Despre cum anunta in Romania o multinationala despartirea de managerul acesteia.
 Fost manager la Kubis Interactive, Shuja Shaikh a ales sa fie Managing Partner la Infinit Solutions
Adrian Sarbu si-a dat demisia. Ce-ar mai putea face pentru "Romania Te Iubesc"?
 Incepand de miercuri 21 august, Adrian Sarbu nu mai este Presedinte si CEO Central European Media Enterprises Ltd. Intr-o pozitie mai inalta decat cea de presedinte CME nu a mai fost niciun alt om de media roman.
Manager nou la 3-5 Mil. EUR pe an. Fostul Hyperactive, Alex Visa, trece in barca GroupM.
 Cu un business anual estimat de surse din piata digitala la 3-5 Mil. eur pe an, fostul Hyperactive (Lowe, Interpublic) Alex Visa este noul Interaction Director al GroupM Interaction (GMI) – divizia de digital a GroupM Romania.
Numarul 1 in marketingul Volkswagen a parasit Porsche. Vlasceanu este director de marketing Baumit.
 Fost director de marketing Volkswagen, Sebastian Vlasceanu este de curand noul director de marketing al Baumit. Anelise Moldovan, specialist marketing Volkswagen, este noul reprezentant de marketing al marcii auto din portofoliul Porsche Romania
 
PUBLICITATE: