Pleaca de la MEC pentru "o forma diferita". Prajisteanu raspunde in adplayers.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013
 adplayers. Iulian Toma

Nu mai este niciun secret ca de o saptamana Bogdan Prajisteanu nu mai este numarul 1 al agentiei de media MEC din Romania. Pleaca la scoala in America si definitiv din MEC. Nu acum ci peste 6 luni, perioada in care mai este inca angajatul retelei de media MEC Global.

I-am adresat cateva intrebari. Cu convingerea ca ne va spune si cate ceva din greutatile lucrului in media, am pus la pachet si cateva intrebari mai grele despre presiuni in activitatea de zi cu zi in industria de media si chiar despre spaga. Fostul manager al agentiei a fost amabil si ne-a raspuns. Nu la toate. Unele raspunsuri nu pot fi date foarte usor din postura de angajat al unei retele de media multinationale cu reguli stricte de comunicare.

Bogdan Prajisteanu: „As dori inainte de orice raspuns sa iti spun ca sunt angajatul companiei MEC inca 6 luni din momentul anuntului public, sunt in perioada de preaviz.

Plecarea mea in America are legatura cu dorinta mea fierbinte de a creste din punct de vedere intelectual, profesional si personal. Este vorba de finalizarea unui program de "Ledership Development" pe care l-am inceput in 2011 si pe care am decis cu cateva luni inainte ca vreau sa-l termin in acest an pentru a absolvi stadiul Alumni la Harvard Business School urmand ca dupa absolvire sa-mi cristalizez planurile de viitor. Atunci cand vrei sa sa faci ceva bun si frumos cu viata ta ai nevoie de o perioada de reflectare si folosesc aceasta perioada pentru a lua cea mai buna decizia pentru viitorul meu. Sunt sigur ca voi ramane in acelasi domeniu in care m-am perfectionat si am acumulat o mare experienta insa forma in care o sa continui o sa fie diferita fata de ce am facut inainte.

Dupa cele 6 luni o sa pot sa-ti raspund mai pe larg despre noile mele proiecte. Imi plac mult provocarile si asta am imbratisat constant de-a lungul vietii mele.

Nu am fost supus nici unei presiuni asa cum o descrii tu mai jos ci au existat intotdeauna dezbateri cu colegii din Romania sau din retea. Decizia mea de a incheia colaborarea cu MEC a fost facuta in termeni amiabili cu care ambele parti au fost de acord.”

Intrebarile adplayers.

1. Dincolo de plecarea la scoala, de ce vrei sa alegi un nou  pas in cariera profesionala si nu unul in aceeasi companie?

2. Exista nemultumiri personale de a activa in aceeasi companie la a carei constructie ai contribuit activ in ultimii ani?  E doar dorintanta de ceva nou, sau si o diferenta de viziune care incheie mandatul tau?

3. Vei pleca cu familia sau doar o relocare profesionala?

4. Se vorbeste despre presiuni in buna desfasurare a activitatii profesionale pe piata de media romaneasca - economice, politice, de la furnizori, coruptie, altele. Le-ai simtit si daca da, pe care le consideri periculoase?

5. Daca ai fost tinta spagii si, daca da, cum ai trecut ,,examenele”? Le-ai luat, sau picat?

Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: