Euromedia confirma stirea adplayers: Noul CEO, Ionut Coldea. Reduceri de personal? No comment.
Luni, 27 Ianuarie 2014
adplayers. Iulian Toma

Euromedia a confirmat astazi, printr-o informare de presa, stirea adplayers publicata joi, 23 ianuarie, pe surse.

Ionut Coldea este noul CEO al companiei. Schimbarea se produce dupa ce Bogdan Vasile a renuntat la mandatul de conducere a companiei, detinut din noiembrie 2010.

Pe langa Ionut Coldea, Euromedia l-a mai anuntat in noua structura de management si pe Catalin Ilie, Chief Operating Officer (COO) al companiei.

Reduceri de personal? no comment.

Intrebata daca noile schimbari vor aduce schimbari de personal, Ana Naie, marketing manager Euromedia, a afirmat pentru adplayers ca nu comenteaza daca noile numiri vor aduce schimbari in politica de personal.

Oficialul de marketing a mai precizat ca dezvoltarea companiei va continua in linie cu obiectivele anuntate deja pe piata de publicitate, pe fondul rezultatelor foarte bune ale companiei inregistrate pe piata de publicitate.

Potrivit companiei, in varsta de 39 de ani, Ionut Coldea, noul CEO, are o experenta de peste 10 ani pe piata de publicitate outdoor din Romania, si o expertiza considerabila in domeniu. In varsta de 43 de ani, Catalin Ilie, noul COO al companiei, are o vasta exeperienta de business in industria audiovizualului.

Articole inrudite:
Surse adplayers: Numarul 1 la Euromedia va fi Ionut Coldea, fost News Outdoor

Demisie la varful Euromedia. Bogdan Vasile pleaca. Exclusiv adplayers.


Mai mult in Oameni


PUBLICITATE: