Demisie la varful Euromedia. Bogdan Vasile pleaca. Exclusiv adplayers.
Vineri, 10 Ianuarie 2014
 Adplayers. Iulian Toma

Demisie la varful numarului 1 pe piata Outdoor. Potrivit unor surse din piata de media, Bogdan Vasile, Director General al companiilor Euromedia si Betacons,  paraseste  grupul de companii outdoor.

Contactat de catre adplayers, Bogdan Vasile a confirmat despartirea de compania pe care o conduce spre  sfarsitul lunii ianuarie. Potrivit informatiilor adplayers, Vasile se va desparti de numarul 1 in piata de publicitate outdoor incepand cu ultima saptamana lunii ianuarie.

„Da, este adevarat, voi mai continua cu Euromedia numai pana spre finalul lunii Ianuarie. Am ales sa plec din motive pur personale. Dupa un an 2013 deosebit de solicitant, simt nevoia fizica de o pauza”, a afirmat Bogdan Vasile pentru adplayers.

Intrebat cum se desparte de Euromedia, el a mai spus: „Sunt mandru si multumit de ceea ce voi lasa in urma in companie, dar mai ales de echipa cu care am lucrat. Am re-construit o echipa profesionista, unita si mandra sa lucreze pentru liderul de piata in outdoor. Am imbunatatit si inovat procesele interne precum si servit cu integritate o baza larga de clienti si agentii, carora le multumesc pentru contributia la stabilizarea si eficientizarea unei companii care, intr-o piata in continua scadere, s-a dovedit suficient de stabila si de interesanta pentru a fi cumparata de 2 ori intr-un interval de 10 luni”.

De ce pleaca? „Cred ca misiunea mea in Euromedia si in outdoor s-a incheiat. Am cateva proiecte personale care asteapta sa le aloc timp si energie, precum si o nostalgie dupa cealalta specializare profesionala pe care o stapanesc: comunicarea directa si digitala.” a conchis managerul demisonar al companiei.

Potrivit informatiilor adplayers, mutarea lui Bogdan Vasile ar putea aduce si o schimbare la varful asociatiei de publicitate in outdoor - Romanian Outdoor Advertising Association (ROAA). Presedinte al Asociatiei Romane de Publicitate Exterioara, plecarea numarului 1 de la Euromedia  ar putea determina si alegerea unui nou presedinte al asociatiei.

 Mai mult in OOH


PUBLICITATE: