Cine vine la MEC? Agentia cauta MD local. Miza: Zeci de milioane de euro si un salariu de zeci de mii pe an!
Joi, 09 Ianuarie 2014
 adplayers. Iulian Toma

MEC Romania cauta MD local. Potrivit unor surse adplayers din piata de media, prima runda de interviuri sustinut de o agentie de recrutare angajata de reteaua de media a invitat la selectie cel putin trei actuali sau fosti managing directori de agentii de media de pe piata locala.

Procesul de recrutare urmeaza plecarii fostului MD al agentiei, Bogdan Prajisteanu, care s-a despartit de compania de media la sfarsitul anului trecut.

Dupa cum adplayers a scris intr-un articol publicat in cursul lunii noiembrie 2013, Prajisteanu a parasit pozitia numarul 1 din companie pentru a se dedica unui program de studiu in afara granitelor tarii. F
ostul MD al MEC Romania a mai afirmat pentru adplayers ca la sfarsitul acestui program nu se va mai intoarce la conducerea agentiei locale ci se va dedica unor proiecte personale insa tot in industria de media. 

Actualizare 15.45. Din informatiile adplayers pachetul salarial de la MEC ar putea depasi cu usurinta 50-60.000 de euro pe an. In functie de performantele companiei, o agentie de media cu volume de media de cateva zeci de milioane de euro pe an poate sa-si plateasca anual directorul cu un pachet managerial de peste 100.000 de euro.

Mai mult in Oameni

Mai mult pe acelasi subiect:
Pleaca de la MEC pentru "o forma diferita". Prajisteanu raspunde in adplayers.
 


PUBLICITATE: