Larisa Petrini paraseste Saatchi PR. Radu Florescu preia stafeta viitoarei Centrade PR.
Miercuri, 17 Decembrie 2014
 adplayers. Iulian Toma

Numarul  1 Saatchi & Saatchi PR, Larisa Petrini, paraseste agentia de relatii publice si comunicare. Radu Florescu preia stafeta viitoare Centrade PR, noul brand sub care compania si intreaga echipa de consultanti vor functiona din ianuarie 2015.

Petrini paraseste Saatchi & Saatchi PR dupa 12 ani de colaborare cu agentia fondata de fratii Florescu pentru a se dedica initiative antreprenoriale. “E timpul pentru o noua calatorie, de data asta in domeniul sanatatii holistice si al nutritiei integrative, de care sunt foarte pasionata”, a declarat Larisa Petrini, despre viitorul sau in cariera profesionala.

Contactata de catre adplayers, Petrini nu a dezvaluit mai  mult despre viitorul  proiect antreprenorial in care va fi implicata, insa a precizat ca va reveni  foarte  curand cu mai multe detalii.

”Inainte de toate, doresc sa-I multumesc foarte mult Larisei pentru dedicare si support continuu, principalele calitati de care a dat dovada in toti acesti ani. Larisa se indreapta spre un nou domeniu si sunt foarte increzator ca se vabucura de acelasi success. In ultimaperioada m-am implicat mai mult in PR, asa ca voi prelua bucuros conducerea companiei Centrade PR, a echipei si portofoliului  de clienti’ a declarat Radu Florescu, viitorul sef al agentiei Centrade PR.

Mai mult in PR, Oameni


PUBLICITATE: