V+O Communication adauga agentiei 10 ani de experienta
Luni, 30 Iunie 2014
 adplayers. info

V+O Communication si-a marit echipa cu George Carpov (foto). Noul  PR Account Director are mai bine de 10 ani de experienta, atat in agentii specializate din Romania, cat si in companii multinationale.

Potrivit agentiei, in calitate de consultant, Carpov a coordonat comunicarea strategica pentru clienti importanti din diverse industrii, precum energie, auto, IT&C, FMCG sau transporturi.

„Venirea lui George adauga noi competente in echipa noastra de consultanti. Expertiza lui pe industrii cheie, cum sunt energia sau FMCG, este relevanta si sunt convinsa ca vom facem lucruri remarcabile impreuna. Am apreciat foarte mult si pasiunea de care da dovada in ceea ce face, acesta fiind spiritul V+O”,  a declarat Lori Visa, General Manager V+O Group.

Infiintata in Romania in 2006, V+O Communication ofera clientilor sai servicii integrate de comunicare strategica si creativa. V+O Communication Romania si Bakers Digital Communication, compania sora care ofera servicii de comunicare digitala, au un portofoliu variat de clienti, printre care se numara ATE Bank Romania, COSMOTE Romania, Germanos, Farmec Cluj Napoca, Impact, Kanal D, Kraft Foods (belVita), Trenkwalder, Wizrom Group, si multi altii.

Mai mult in PR


PUBLICITATE: