Nou director de creatie MRM. Ioana Filip este Executive Creative Director al MRM//McCann
 „Sunt deja cativa ani de cand am inceput sa o rog si sa ma rog ca Ioana Filip sa se alature echipei MRM//McCann Romania” a spus Nir Refuah, Chief Creative Officer MRM//McCann Romania si Chief Innovation Officer pentru McCann CEE.
Dupa 20 de ani TBWA, CEO in fidelizare pentru retail
  Dupa 20 de ani la agentia de publicitate TBWA, Perry Valkenburg a fost numit CEO al companiei TCC, lider global in programe de fidelizare pentru retaileri. 
Head of Marketing nou la Provident
 Marilena Barliga preia coordonarea departamentelor de marketing si dezvoltare produse, din cadrul Provident
IMAGE PR scoate din buzunar pentru FJSC un proiect de 10.000 de euro. 500 de beneficiari pe an.
Peste 500 de studenti vor beneficia de „Laboratorul IMAGE PR” si isi vor da intalnire cu cadrele didactice #la607, dupa ce vechea sala 607 de la Etajul 6 al Corpului A, Complex „Leu” a fost modernizata total in urma unui parteneriat pe 7 ani  pentru dezvoltarea si modernizarea invatamantului de profil alaturi de Universitatea din Bucuresti - Facultatea de Jurnalism si Știintele Comunicarii (FJSC) si Asociatia...
 Nici cautarea jumatatii nu mai e ce-a fost. Domnisoara singura isi cauta perechea interactiva.
 Nici cautarea jumatatii nu mai e ce-a fost in publicitate.
Dupa 12 ani la curtea Headvertising si 2 la Poarta Grayling, Gologan Voievod de creatie Propaganda.
  Dupa 12 ani la curtea Headvertising, din care 6 mai mare in oastea de creatie, si alti 2 la poarta sultanului Grayling, Cornel Gologan a fost inscaunat Voievod la Propaganda, unde se mananca deja creatie Napolact, Raureni si Meda pe paine Boromir.
Raluca isi ia ramas bun. In Ghencea Militar 3 pana luni, 12 octombrie, la pranz.
 Trupul neinsufletit se afla la capela Cimitirului Ghencea Militar 3 din Prelungirea Ghencea.
Ingerii au venit. Sufletul Ralucai pleaca la Cer.
  Dupa o saptamana in care Bogdan si toti cei care i-au stat aproape au incercat tot ce au putut sa o pastreze printre noi, trupul Ralucai a cedat in dimineata zilei de astazi, vineri, 9 octombrie. 
De 3 ani in Slovacia, s-a intors in Romania. Razvan Mitoiu este noul Director de Creatie al Godmother.
In ultimii ani a lucrat la JANDL din Bratislava, dar pana la agentia slovaca, Mitoiu a trecut prin mai multe agentii nationale si internationale cum sunt Ars, Speed Promotion, Gav, DDB, Griffon, Scala JWT, BBDO.
Dupa 15 ani in publicitate, din care 10 ani la BBDO, Stefan Chiritescu la Ogilvy.
 Stefan Chiritescu este doar unul dintre oamenii de comunicare pentru care adplayers si-a propus sa inaugureze si o noua serie de articole care ar trebui sa construiasca bunele practici in publicitate, marketing si media. Excelenta. Fie ca vorbim despre Excelenta in Licitatii, sau despre Excelenta in Comunicare, vorbim de Excelenta.
 
PUBLICITATE:
« 5 6 7 8 9 »