Seful MRM Bucharest, israelianul Nir Refuah, in juriul New York Festivals 2015
Joi, 18 Decembrie 2014
 adplayers.  Iulian Toma

Nir Refuah, Chief Innovation Officer, McCann Erickson CEE si General Manager,  MRM Bucharest a fost ales in juriul New York Festivals 2015, International Advertising Awards.

Numit la sefia MRM Bucharest din 2013, israelianul are peste 15 ani de experienta in creatie de publicitate, continut, ATL, comunicare interactive si campanii de publicitate.

Devenit Chief Innovation Officer, McCann Erickson CEE dupa ce a fost Vice President Creative la McCann Erickson Tel Aviv din 2008, Nir Refuah a contribuit la comunicarea digitala si strategiile interactive ale marcilor agentiei.

Numarul 1 de la MRM Bucharest a dezvoltat campanii premiate in festivaluri de publicitate pentru Unilever, The Coca-Cola Company, KFC, ROM.

Cu experienta in retele sociale si media online inca din 1995, Nir a fost fondator si CEO al primei retele sociale israeliene (Othello – 1995-1998) si mai apoi fondator al unuia din portalurile importante din Israel (Walla Communication).

Termenul limita de inscriere a lucrarilor la editia 2015 a festivalului de publicitate este 31 ianuarie. Pe pagina online a festivalului de publicitate, juriul complet New York Festivals, International Advertising Awards  

Mai mult in Festival



PUBLICITATE: