Rezultatele cautarii dupa : "2004"
Ordonare dupa: data / relevanta  
« 1 2 3 4 5 »
Romanii pot vota sportivii care ne-au unit prin sport timp de 100 de ani. Marea Unificare Sportiva
Joi, 02 August 2018
 Lansat de Fundatia Alexandrion, campania CSR Marea Unificare Sportiva (mareaunificaresportiva.ro) si-a propus sa aduca recunoastere marilor legende...
Cea mai importanta asociatie a industriilor de leasing si credit de consum IFN are o noua conducere
Vineri, 25 Mai 2018
 Asociatia Societatilor Financiare din Romania (ALB Romania) este o asociatie profesionala cu traditie in sectorul financiar, care reprezinta doua industrii dinamice si astfel are si doua Consilii de Industrie, respectiv Consiliul de Leasing si Consiliul Creditului de Consum
Un nou premiu de excelenta in design pentru Romania adus de Cristian Lipan de la International Corporate Media Award
Marti, 05 Decembrie 2017
 Format din specialisti in design din Austria, Germania, Luemburg, Elvetia, Danemarca si Cehia, juriul ICMA a acordat Award of Excellence pentru layout, typography (fonturi) si photography (fotografii), vezi www.corporate-media-award.com).
Fost director general MediaPro Studios, Carmen Zahiu (Rotaru) conduce noua divizie Tempo BTL
Luni, 06 Noiembrie 2017
Noua directoare si partenera a diviziei BTL de la Tempo Advertising se intoarce in acelasi departament al agentiei in care debuta in publicitate in 2004 in functia de Junior Executive si a fost BTL Director din 2006 pana in anul 2010.
Andreea Ghenoiu, Group Creative Director, Jazz reprezinta Romania la Eurobest
Joi, 26 Octombrie 2017
 Andreea Ghenoiu, Group Creative Director al agentiei independente Jazz, reprezinta Romania la Eurobest, in sectiunea Promo & Activation.
Doua specialiste cu expertiza de 23 ani, respectiv 13 ani, in comunicare TV, lanseaza agentie de PR
Marti, 25 Iulie 2017
Camelia Cavadia si Alina Sin, doua specialiste in comunicare Tv cu expertiza de 23 ani, respectiv 13 ani de cand lucreaza si impreuna, lanseaza agentia de relatii publice si comunicare Fabrica de PR.
Noul packaging Skol Nepasteurizat a fost semnat de Bloom Communication (Unity Group)
Marti, 27 Iunie 2017
 1,2 milioane de euro a investit, potrivit companiei, UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD, in modernizarea liniei de productie a fabricii pentru fabricarea noului sortiment de bere Skol Nepasteurizata,
Comisia Europeana organizeaza in Romania Gala Premiilor de Excelenta in Siguranta Rutiera
Joi, 22 Iunie 2017
 Pentru prima data in Romania, Gala Premiilor de Excelenta in Siguranta Rutiera va avea loc luni, 26 iunie, la Bucuresti.
London International Awards extinde perioada de inscriere la 30 iunie
Vineri, 09 Iunie 2017
 In prezent, LIA recunoaste si onoreaza creativitatea in 19 domenii de manifestare diferite: Ambient, Billboard, Branded Entertainment, Design, Digital, Health & Pharma, Integration, Music & Sound, Music Video, Non-Traditional, Package Design, Poster, Print, Production & Post-Production, Radio & Audio, Social Influencers, The NEW, TV/Cinema/Online Film and Verbal Identity.
ProFM lanseaza campania de imagine ''Esti bine cu ProFM'' si noul site al postului
Joi, 13 Aprilie 2017
 “Esti bine cu ProFM” este conceputa si implementata de o echipa de creatie formata de Andrei Fodolica (creative - fodolica.ro), Nicolae Burca (ginphoto.ro- fotograf) si o echipa ProFM din care au facut parte  Alexandra Neagoie, Ramona Simon, Daniel Iorga si Marius Dobre. 
De 12 ani a strans peste 2.000 de voluntari si 150 de companii pentru putina caldura celor aflati in nevoie.
Vineri, 10 Martie 2017
"A evolua inseamna sa ramai neincetat in conditia umilitatii, intr-un spatiu care te indeamna pe tine, cel ‚in putere’, sa imbunatatesti configuratia realitatii in care te dezvolti, in care muncesti, in care iti cresti copiii.” Alexandra Tinjala. 20 de ani comunicare din care 12 in voluntariat.
Surse adplayers: Print Magazin si Usign impreuna pentru continut mai bogat si mai multi cititori
Luni, 27 Februarie 2017
 Contactati de catre adplayers, managerii celor doua reviste au confirmat planul de alaturare a celor doua titluri, motivand decizia comuna de dorinta de a imbogati continutul si de a avea mai multi cititori din piata furnizorilor de servicii in domeniul tiparului si productiei publicitare.
Pancarde pe banii ei si timpul lor. Prietenii m-au rugat, sa aiba cu ce protesta Ioana Isopescu
Miercuri, 08 Februarie 2017
 Lucreaza cu hartii si cartoane frumoase si iubeste tipografia. Ce nu ii place este sa recicleze hartii si cartoane de calitate care ii prisosesc, dar cu care pot face lucruri mai bune. Din astfel de prisoase a scos o vreme chiar si o revista de cultura urbana. A oprit-o cand nu a mai avut prisoase.
De la comis-voiajor la fondatorul imperiului McDonald s. Povestea, pe ecrane.
Luni, 30 Ianuarie 2017
 „Fondatorul”, o drama despre nonconformistul antreprenor american Ray Kroc – un agent de vanzari din Illinois, este povestea adevarata a transformarii McDonald’s-ului dintr-un mic stand cu hamburgeri, in 1954, intr-un imperiu global cu peste 35,000 de locatii in jurul lumii. 
Un nou Oscar pentru design de ziar in Romania de la European Newspaper Award.
Joi, 17 Noiembrie 2016
 Cu un design semnat de acelasi autor care a adus un premiu pentru Adevarul, Cristian Lipan, Vecinul.net a fost distins de celebra competitie cu Award of Excellence la categoria News Pages / Elections - Brexit.
 Publicis Romania, “Agentia Anului la Golden Drum
Sambata, 22 Octombrie 2016
 Agentia condusa de Teddy Dumitrescu a castigat cel mai mare trofeu al festivalui de publicitate din Europa Centrala si de Est
Endorsement Prezidential. Times sustine public candidatura lui Hillary Clinton si il ataca pe Trump
Sambata, 24 Septembrie 2016
 Printre candidatii sustinuti de Times care au fost alesi Presedinti ai SUA se numara de la Barack Obama (2012, 2008), Bill Clinton (1996, 1992), Jimmi Carter (1976), Lyndon Johnson (1964), John Kennedy (1960) la Franklin Roosevelt (1944, 1936, 1936, 1932), Woodrow Wilson (1916,1912) sau, inainte de anul 1900, Ulysses Grant (1868, 1872) si Abraham Lincoln (1864, 1860).
News.ro si mediaTRUST vand integrat servicii de agentie de stiri si monitorizare
Joi, 04 August 2016
 Cele doua agentii isi propun sa raspunda nevoilor clientilor de a avea, in acelasi pachet, atat servicii de calitate specifice agentiei de presa, precum fluxuri de stiri pe toate domeniile, comunicate si fotografie de presa, cat si servicii complete de monitorizare: internet, social media, presa scrisa, radio si TV.
CEL.ro vrea afaceri de  60 milioane euro in anul 2016. 40 milioane euro si crestere de peste 25% in 2015.
Miercuri, 17 Februarie 2016
 “Estimez vanzari de aproximativ 60 milioane EUR prin contributia semnificativa a marketplace-ului (noul sistem prin care vom permite mai multor companii sa-si distribuie singure produsele prin intermediul platformei CEL.ro) si a extinderii viguroase pe piata de asigurari", a declarat Tiberiu Pop, CEO si actionar unic

Export de seriale TV turcesti de 250 milioane USD. Estimari la 300 de milioane USD.
Joi, 21 Ianuarie 2016
 Exportul de seriale TV turcesti a crescut la peste 250 milioane de dolari in 2015, in crestere cu 25 % comparativ cu anul precedent, potrivit Calinos Holding, principalul exportator TV din Turcia, citat de targul de productii si programe de televiziune DISCOP.

« 1 2 3 4 5 »