Un nou premiu de excelenta in design pentru Romania adus de Cristian Lipan de la International Corporate Media Award
Marti, 05 Decembrie 2017

Noul catalog al companiei Idezio (mobila si solutii pentru spatii de tot felul), desenat de Cristian Lipan, a fost premiat la editia a opta a competitiei de design International Corporate Media Award (ICMA), pe 30 noiembrie 2017

adplayers. Iulian Toma

De Sfantul Andrei, patronul spiritual al Romaniei, Cristian Lipan a adus un nou premiu de excelenta in design pentru Romania de la International Corporate Media Award. Noul catalog al companiei Idezio (mobila si solutii pentru spatii de tot felul), desenat de Cristian Lipan, a fost premiat la editia a opta a competitiei de design International Corporate Media Award (ICMA), pe 30 noiembrie 2017.

Format din specialisti in design din Austria, Germania, Luemburg, Elvetia, Danemarca si Cehia, juriul ICMA a acordat Award of Excellence pentru layout, typography (fonturi) si photography (fotografii), vezi www.corporate-media-award.com).

„Brosura are un format mic foarte dragut. Este usor de rasfoit. Formatul este absolut curat si are un concept strict pentru publicatie. Fotografiile sunt de o calitate foarte buna. Vaceasat brosura este un real ambasador care scoate din multime pentru compania Idezio” declara Norbert Kuper (foto), fondatorul competitiei International Corporate Media Award.

Ajunsa la a opta editie, International Corporate Media Award este deja o competitie importanta in lumea designului de corporate, media, reviste, carti, design, cu participari de la mici pana la mari firme europene si nu numai. La editia 2017 au participat 376 de publicatii din lumea intreaga. Printre premiantii acestei editii: Lufthansa, BMW, Volkswagen, OMV, Opel, BASF, Amnesty International…

“Ma bucur sa aduc un nou premiu pentru aceasta tara, dar ma intristeaza faptul ca media romaneasca s-a prabusit, cel putin la categoria ziare, care au fost distruse de oameni nepriceputi si au incaput pe mana unor patroni nesabuiti. Nu mai exista oameni adevarati, profesionisti de talie precum Aurelian Amuraritei sau Dragos Stanca.”, declara Cristian Lipan.

International Corporate Media Award (www.corporate-media-award.com) este organizata de reputatul designer german prof. Norbert Kuper (International Editorial-Design & Research Forum. Tot el este fondatorul celebrei competitii de design “European Newspaper Award”, ajunsa deja la a 19-a editie, unde au fost premiate mari nume din presa scrisa europeana: The Guardian, Die Zeit, De Morgen etc. si din Romania Adevarul, Business Standard, Viata libera si Vecinul.net - prin designerul acestora – acelasi Cristian Lipan.

Cristian Lipan a obtinut, din 2004 pana in prezent, pentru Romania, peste 40 de premii internationale pentru designul de print (ziare, reviste corporate) la competitii de renume in domeniu precum: European Newspaper Award, Society for News Design, WAN-IFRA - Cross Media Award si International Corporate Media Award si chiar a facut parte din juriul acesteia in 2011.

Mai mult despre ICMA


















Mai mult in Festival, Branding, Design, Packaging & Design







PUBLICITATE: