Cea mai importanta asociatie a industriilor de leasing si credit de consum IFN are o noua conducere
Vineri, 25 Mai 2018

Mircea Cotiga (CEO, Unicredit Leasing), Presedintele Asociatiei Societatilor Financiare din Romania 
Credit: Asociatia Societatilor Financiare din Romania / PR

Asociatia Societatilor Financiare din Romania (ALB Romania) este o asociatie profesionala cu traditie in sectorul financiar, care reprezinta doua industrii dinamice si astfel are si doua Consilii de Industrie, respectiv Consiliul de Leasing si Consiliul Creditului de Consum

adplayers.info

Asociatia Societatilor Financiare din Romania (ALB Romania), cea mai importanta asociatie profesionala reprezentand industriile de leasing financiar si credit de consum, si-a ales noua structura de conducere, in urma expirarii mandatelor actuale, anunta reprezentantii de comunicare.

ALB Romania este o asociatie profesionala cu traditie in sectorul financiar, care reprezinta doua industrii dinamice si astfel are si doua Consilii de Industrie, respectiv Consiliul de Leasing si Consiliul Creditului de Consum.

In cadrul sedintei Adunarii Generale a Asociatiei s-a desemnat componenta noului Consiliu Director: Mircea Cotiga, in calitate de Presedinte, si Borislav Guenov, in calitate de Vicepresedinte, iar Bruno Leroux si Liviu Serban au fost alesi in calitate de membri.

Consiliul de Leasing va fi condus de Mircea Cotiga, in calitate de Presedinte si de Liviu Șerban (Director General Idea Leasing), care este la cel de-al doilea mandat in calitate de Vicepresedinte. Mircea Cotiga este CEO al UniCredit Leasing cu o bogata experienta manageriala si cu o expertiza de peste 15 ani in sistemul financiar-bancar.

„Sunt onorat sa fiu ales noul Presedinte al ALB Romania, este o postura care obliga inainte de toate si care aduce o responsabilitate extinsa. Le multumesc membrilor ALB pentru incredere si sustinere si sunt sigur ca impreuna vom reusi sa ne atingem obiectivele de dezvoltare a industriei financiare non-bancare in beneficiul clientilor si partenerilor nostri si sa ne aducem contributia la imbunatatirea educatiei financiare in Romania.”

Conducerea Consiliului Creditului de Consum va fi preluata de catre Borislav Guenov in calitate de Presedinte, si Bruno Leroux (CEO al BNP Paribas Personal Finance Romania) in calitate de Vicepresedinte. Borislav Guenov este Presedintele Directoratului UniCredit Consumer Financing Romania, cu o vechime de 16 ani in cadrul grupului UniCredit. „Ne propunem sa continuam eforturile de promovare a principiilor creditarii responsabile in piata de credit de consum din Romania si sa contribuim la cresterea incluziunii financiare a populatiei, in particular in zonele mai putin bancarizate.”

ALB Romania a fost fondata in 2004, avand ca principale atributii reprezentarea intereselor industriilor de leasing si credit de consum si dezvoltarea unui cadru legislativ stabil si echilibrat care sa sustina dezvoltarea pe termen lung a finantarilor non-bancare. Membrii ALB ce apartin unor grupuri financiare prestigioase la nivel international cu practici comerciale responsabile, acorda aproximativ 90% din totalul creditarii nebancare din Romania.

Mai mult in Business, Oameni


PUBLICITATE: