Romanii pot vota sportivii care ne-au unit prin sport timp de 100 de ani. Marea Unificare Sportiva
Joi, 02 August 2018

Lansat de Fundatia Alexandrion, campania de CSR Marea Unificare Sportiva si-a propus sa aduca recunoastere marilor legende sportive ale Romaniei de ieri si de azi pe mareaunificaresportiva.ro

adplayers. info

Cu ocazia aniversarii Centenarului, Fundatia Alexandrion lanseaza campania de CSR Marea Unificare Sportiva, cu scopul de a aduce recunoastere marilor legende sportive ale Romaniei de ieri si de azi. Fanii tuturor sporturilor sunt invitati sa intre pe platforma www.mareaunificaresportiva.ro, sa-si voteze campionii, primii 10 dintre acestia urmand sa fie recompensati de Fundatia Alexandrion cu premii in valoare de pana la 100.000 lei si medalia „Marea Unificare Sportiva”.

Campania Marea Unificare Sportiva, derulata de Fundatia Alexandrion in intervalul 15 iulie – 1 decembrie, va fi comunicata in paralel printr-o campanie de online, print si TV.

„Fundatia Alexandrion este un sustinator categoric al culturii, stiintei si, nu in ultimul rand, al sportului, ambasadorul Romaniei cel mai de seama. Și daca misiunea noastra este sa sustinem viitorul sportului, in anul Centenarului am ales sa sarbatorim trecutul si forta sportului de a ne aduce impreuna. Astfel, am decis sa lansam aceasta campanie, in cadrul careia inauguram inclusiv medalia Marea Unificare Sportiva, cu care celebram si rasplatim eroii sportului romanesc”, declara Nawaf Salameh, Presedintele Fundatiei Alexandrion.

Incepand cu data de 2 august, romanii pot inscrie pe site-ul campaniei momentele si personalitati marcante ale sportului romanesc, de la eroi ai fotbalului, pana la caiac, volei, handbal, tenis sau gimnastica, care au pus Romania pe harta campionilor si ne-au unit in ultimii 100 de ani, facandu-ne mandri de realizarile lor.

Pe timeline-ul celor 100 de ani de sport de pe www.mareaunificaresportiva.ro, se regasesc deja o serie evenimente si sportivi importanti propusi de Fundatia Alexandrion. Aceasta este prima platforma online dedicata istoriei sportului romanesc ce pune la dispozitia publicului o cronologie exhaustiva, incepand cu primele campionate nationale si campionii acestora.

Lista ramane deschisa pana in luna septembrie, timp in care romanii sunt incurajati sa o completeze cu propriii eroi care ne-au facut mandri de realizarile lor. Ulterior, in perioada 16 septembrie – 1 noiembrie publicul este invitat sa voteze campionii favoriti.

Cei mai votati sportivi vor fi recompensati de Fundatia Alexandrion cu medalia speciala „Marea Unificare Sportiva” si cate 10.000 de lei, un premiu simbolic pentru recunoasterea eforturilor lor de a pune Romania pe harta mondiala a sportului. Favoritii publicului vor fi anuntati in cadrul unui eveniment ce va avea loc in luna decembrie 2018.

Fundatia Alexandrion a fost infiintata in anul 2003, ca urmare a numeroaselor activitati sociale desfasurate de firmele din cadrul Alexandrion Group. Astfel, proiectele de responsabilitate sociala ale companiei au fost preluate si au inceput sa fie desfasurate sub umbrela Fundatiei Alexandrion.

De-a lungul timpului, Fundatia Alexandrion si-a pus amprenta si in sustinerea performantelor sportului romanesc. Trofeele Alexandrion, care onoreaza performanta internationala a sportivilor romani, au avut in 2018 cea de-a treia editie. Fundatia a fost alaturi de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman la Olimpiadele din 2004 de la Atena, din 2008 de la Beijing si din 2012 de la Londra. Sprijinul acordat s-a concretizat in crearea unor conditii de pregatire de inalt nivel care sa le permita tinerilor sportivi obtinerea unor rezultate cat mai bune. Totodata a fost promovat un stil de viata sanatos, in care sportul ocupa un loc important.

Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala


PUBLICITATE: