Surse adplayers: Print Magazin si Usign impreuna pentru continut mai bogat si mai multi cititori
Luni, 27 Februarie 2017
 
Surse adplayers: Print Magazin si Usign (universign) impreuna pentru continut mai bogat si mai multi cititori

Adplayers. Iulian Toma

Revistele Print Magazin si Usign (universign) fuzioneaza, potrivit unor surse din piata de productie publicitara.

Contactati de catre adplayers, managerii celor doua reviste au confirmat planul de alaturare a celor doua titluri, motivand decizia comuna de dorinta de a imbogati continutul si de a avea mai multi cititori din piata furnizorilor de servicii in domeniul tiparului si productiei publicitare.

Intrebati cand ar urma sa vedem schimbarea, Relu Liciu, managerul Print Magazin, si Dan Radu Mihai (Usign) au afirmat ca unirea celor doua echipe va aduce beneficii celor doua reviste chiar incepand cu luna martie a acestui an, dar mai multe detalii despre alaturarea celor doua reviste pentru un continut mai bogat si pentru mai multi cititori vor face subiectul unei comunicari ulterioare comune a celor doua reviste, ce va fi cunoscuta atat publicului cititor cat si partenerilor in curand.

Aparuta in 2008, Print Magazin este o publicatie lunara de nisa dedicata industriei de tipar si grafica din Romania. Revista USIGN este o publicatie care apare din 2004, cu continut orientat catre comunicarea vizuala si abordeaza subiecte din zona tehnicilor de imprimare digitala si a productiei de elemente de semnnalistica.

Mai  mult Media, Productie Publicitara, Semnalistica,


PUBLICITATE: