Fost director general MediaPro Studios, Carmen Zahiu (Rotaru) conduce noua divizie Tempo BTL
Luni, 06 Noiembrie 2017

Fost director general MediaPro Studios, Carmen Zahiu (Rotaru) conduce noua divizie Tempo BTL.
Credit: Tempo BTL

Noua directoare si partenera a diviziei BTL de la Tempo Advertising se intoarce in acelasi departament al agentiei in care debuta in publicitate in 2004 in functia de Junior Executive si a fost BTL Director din 2006 pana in anul 2010.

adplayers. info

Fost General Director la MediaPro Studios, Carmen Zahiu (Rotaru) conduce noua divizie Tempo BTL  a agentiei Tempo Advertising, anunta agentia. Noua directoare si partenera a diviziei se intoarce in in acelasi departament al agentiei in care debuta in publicitate in 2004 in functia de Junior Executive si a fost BTL Director din 2006 pana in anul 2010.

 „Alaturi de mine au venit in echipa Tempo BTL patru oameni din Media Pro, printre cei mai buni din piata in materie de evenimente, productie si teren” spune declarat Carmen Zahiu (Rotaru), Managing Partner Tempo BTL. „Am unit aceste  forte cu echipele creative si de project de managment din Tempo si a rezultat o echipa completa de BTL cu o abordare cu adevarat inovatoare. Avem Event Producer, Event Set Designer, 3D Artist, Strategie, Copywriteri, Art Directori specializati in BTL”.

Potrivit oficialului, pe langa echipa permanenta, divizia Tempo BTL mai beneficiaza de o baza larga de parteneri cu care colaboreaza in functie de necesitatile proiectului, de la regizori de eveniment, scenaristi si scenografi, la furnizori de echipament tehnic special.

„Rezultatul este o echipa de productie completa ce a demonstrat ca poate aborda proiecte oricat de complexe, de la evenimente la show-uri de televiziune. Pana la urma, si BTL-ul este un show!,” a mai adaugat partenera Tempo BTL.

13 ani de BTL.

Din 2004, pana in anul 2010, Carmen Zahiu (Rotaru) a lucrat si coordonat la Tempo sute de proiecte pentru clienti precum Danone, Orange, Petrom, Raiffeisen Bank, Mercedes-Benz Romania , Colgate Palmolive, Actavis, Realitatea TV,  Unilever, Kiwi Finance, New Kopel, Porsche Group etc

Zahiu pleca la MediaPro in 2010 unde a fost numita Director de Vanzari la Studiourile MediaPro si mai apoi infiinta divizia de BTL a MediaPro Live Events. La MediaPro a lucrat pentru clienti externi precum OMV Petrom, Mercedes-Benz Romani, BAT, ALD si clientii din grup cum sunt ProTV si MediaPro Entertainment.

Mai mult in Business, Management, BTL

 

 


PUBLICITATE: