Romtelecom va permite in zonele sinistrate convorbiri gratuite de la telefoanele publice
Vineri, 15 Iulie 2005

( AdPlayers.ro )  „Pe toata durata crizei generate de inundatii, Romtelecom va permite convorbiri national gratuite in reteaua Romtelecom de la telefoanele publice aflate in zonele afectate si va distribui sinistratilor hrana, apa si paturi”, a declarat James Stuart Hubley, CEO Romtelecom.

O lista cu toate localitatile in care se permite efectuarea de convorbiri gratuite de la telefoanele publice va fi facuta publica in scurt timp. Procesul de setare a telefoanelor publice va dura 2-3 zile, cel tarziu luni, 18 iulie 2005, urmand sa fie finalizat.

Cristina Ionescu, de la departamentul de relatii publice Romtelecom, spera ca mesajul sa ajunga la cei interesati si sa fie preluat de cat mai multe canale media, avand in vedere ca viteza cu care se desfasoara evenimentele nu permit in acest moment includerea actiunii si intr-un plan de comunicare mai vizibil cu machete de presa si spoturi TV.

 „Romtelecom anunta ca, dupa consultarea cu Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, a decis sa doneze 20 miliarde lei vechi, respectiv mai mult de jumatate de milion de euro, la fondul special care a fost creat de Guvernul Romaniei pentru ajutorarea victimelor inundatiilor”, a declarat James Stuart Hubley, CEO Romtelecom.

De asemenea, in colaborare cu mass media, operatorul de telefonie spune ca a pus in functiune cateva linii de tip teledon, care vor facilita colectarea donatiilor destinate celor afectati de inundatii.

Reprezentantii Romtelecom mai spun ca echipele de interventie ale Romtelecom lucreaza zi si noapte pentru remedierea defectiunilor si repunerea in functiune a serviciului telefonic in zonele afectate. (Iulian Toma)


PUBLICITATE: