Comunicare publica de maidan:"Baga-mi-as **** in ei" Primarul Bucurestiului
Vineri, 13 Noiembrie 2015
 
Comunicare publica de Primar: "Baga-mi-as **** in ei" Interimarul Bucurestiului

sursa foto: Hotnews.ro

adplayers. Iulian Toma

In 10 ani de existenta, adplayers.ro nu a scris decat rareori despre comunicarea publica. Maidanul are insa o limita. Iar comunicare publica "de maidan" e putin spus. In caz ca nu ati vazut tot ce se putea vedea in segmentul cu pricina deschis, adplayers va infatiseaza mai jos, via hotnews.ro, o mostra de comunicare publica a primarului interimar al Bucurestiului, la radio. Nu e o gluma, ci un subiect de comunicare a institutiei cat se poate de actual: Livrarea apei calde.

Intr-o declaratie publica pentru Europa FM preluata de Hotnews.ro : „Marin Stefanel Dan, primarul interimar al Capitalei a avut o reactie incredibila, in timpul unei transmisiuni  la radio. Intrebat de reporterul EuropaFM,  daca si de cand se va opri apa calda in Bucuresti, edilul a reactionat nervos si a exclamat: "Baga-mi-as **** in ei", dupa care a inchis telefonul.

 Strangeti calculatoarele si incheiati ce-ati lucrat pentru clienti si haideti in weekend, nu in parc, nu la film, nu la masa ori in vizita in care ati fost invitati. Rugati familia care va asteapta oriunde in weekend ca aveti o zi de lucru pe luna in folosul comunitatii in care traim si ne crestem copiii.

Haideti Pro Bono la Primarii, la Guvern sau in alte institutii sa ii invatati ce sa spuna, dar mai ales ce sa nu spuna reporterilor in situatii de criza. Ca nu cumva sa se apuce sa invete unii de la altii si consilierii ca asa se poarta raspunsurile catre cetatean. Orice alta modalitate de lucru "pe bani" este de la sine sortita esecului. Cu siguranta comunicarea publica nu a fost niciodata o prioritate in ultimii 25 de ani.

Mai mult in Editorial


PUBLICITATE: