"Wir leben autos". Opinie, Vlad Ruta - Spectacular
Luni, 23 Mai 2016
 

„Wir leben autos”. Opinie, Vlad Ruta, fondator Spectacular Group.

„Ieri am vorbit cu un om din comunicare. Duminica, la 8 seara, existau doua stiri importante: prima era ca domnul prim ministru si-a donat salariul pentru opera Cumintenia Pamantului de Constantin Brancusi, iar a doua – un accident mortal presupus al patronului companiei Hexi Pharma

Pana la aflarea vestii accidentului mortal, eram indemnat sa particip, cu media gratuit, cum am mai facut-o major si in trecut,  in efortul de a colecta fonduri pentru achizitia Cuminteniei Pamantului. Lucru caruia i-am ramas dedicat si la ora cand scriu aceste randuri, urmand sa facem demersuri in acest sens.

Legat de accident, ca „prieten” al domnului Sebastian Ghita, am urmarit comunicarea nesfarsita a dansului la toate posturile de stiri. M-am intrebat, avand in vedere pozitia pe care o are cu toate firmele de IT ale domniei sale, companii cu care a obtinut contracte comparabile cu Hexi Pharma de la Institutiile Statului Roman, daca nu cumva teama dansului de a parasi locatia unde se afla cu masina, a fost cea care l-a determinat sa faca astfel de declaratii.

In calitate de om de publicitate de 22 de ani in industrie, apreciez strict personal asocierea intre dansul si potentialul viitor primar al sectorului 2, domnul Dan Cristian Popescu, in monopolul pietei de afisaj publicitar din Romania si dorinta amandorura ca functionari ai Statului Roman, de a respecta legile tarii.

Ascultandu-l pe domnul Sebastian Ghita la tv, in comentarul legat de patronul Hexi Pharma, mi-am adus aminte de sentimentul de grija si mila legat de imposibilitatea cetatenilor romani de a-si rezolva problemele cu Statul Roman. In acest sens, imi aduc la fel de bine aminte, de doi trepadusi trimisi acum mai bine de doi ani si jumatate la mine - domnii Sorin Enache si Lucian Despoiu. Cei doi s-au recomandat ca venind din partea dansului si a domnului Hrebenciuc, si imi comunicau textual cum ar trebui sa las compania pe care o conduc  50% business soft, sau o iau dansii total( 100%), hard. Si ca sunt un pariu politic.

Aseara mi-am adus din nou aminte de acest episod, prin vocea speriata a domnului Ghita, care face parte din comisia SRI. Sincer, m-am gandit, indiferent de sentimentele reciproce, ca m-as fi dus personal sa il iau intr-o masina si sa-l duc acasa in siguranta, desi nu stiu daca domnia sa ar fi acceptat propunerea, in contextul dat.

Am observat cu mirare si un puct de vedere, pe care nu-l dezvolt, din partea unor membri ai Guvernului, referitor la abuzul Metrorex cu ajutorul acelorasi domni -Sebastian Ghita si Dan Cristian Popescu, pentru ca domnul Hrebenciuc nu cred ca ar mai avea ceva de spus, de acolo de unde se afla astazi.

Aceasta povestioara o scriu pentru oamenii din publicitate care, sper din tot sufletul, sa nu fie in pozitia mea, ca tinta a grupului mai sus numit. De un singur lucru ma bucur la final – ca toti cei care au participat la distrugerea proiectului companiei Spectacular la Metrou, imi vor plati datoriile, cu varf si indesat.

Le transmit pe aceasta cale, toate cele bune celuilalt grup care a participat din plin, in paralel, la distrugerea proiectului Spectacular de la metrou: Remus Truica, Eugen Bejenariu, Radu Aurel, Cosmin Dinescu, Sorin Cristea si Catalin Homor - ultimul, un ingineras de la ComNord, acum managerul celei mai mari companii a statului roman - CNADR.

Conduc un Opel. Wir leben autos.

Vlad Ruta"

Mai mult in Opinii, OOH, Metrorex,


PUBLICITATE: