Hagi si crantanitul cipsurilor
Luni, 04 Aprilie 2016


sursa : Youtube
"In anul de gratie 2016, stau si ma intreb de ce acesti vigilantes mioritici tac malc si nu iau atitudine vizavi de reclama la cipsuri in care Hagi apare alaturi de fi-su si de alti cativa copii"


adplayers. Octavian Pescaru

In 2013, Nadia Comaneci a aparut intr-o reclama la margarina. Numeroase dudui s-au indignat foarte tare. Ca de ce face Nadia asa ceva, ca, vezi Doamne, gospodinele care o mai viseaza si in ziua de azi pe Nadia dandu-se de-a dura pe solul de la Montreal sau plutind pe barna de la Moscova isi vor indemna progeniturile sa se indoape cu margarina de dragul “zeitei”. Iar margarina le va tampi odraslele si le va strica siluetele trase ca prin inel de la statul cu tableta-n brate.

Duduile astea oengiste, jurnaliste, vegane, feministe, intr-un cuvant militantisime, au fost sustinute in opareala lor de Turcescu aka Acoperitu’. Ipochimenul in cauza a gasit de cuviinta s-o faca pe Nadia “nemernica”, “cersetoare”, una care “vinde otrava pe arginti”.

La vremea respectiva am privit reactiile astora cu oarece scarba. Hienele tabarasera pe Nadia si dadeau in ea de zor. Nadia, care sireaca n-a gresit cu nimic nimanui. N-a rostit nici vorbe grele,n-a suduit pe nimeni, n-a facut politica, n-a inselat etc. Cu toate astea, o preavigilenta parte a societatii noastre stergea cu ea pe jos.

In anul de gratie 2016, stau si ma intreb de ce acesti vigilantes mioritici tac malc si nu iau atitudine vizavi de reclama la cipsuri in care Hagi apare alaturi de fi-su si de alti cativa copii.

Aloooo….vigilentilor…..vorbim despre ceea ce se cheama “junk food”, adica un aliment cu valoare nutritiva mica, bogat in calorii, grasimi, zahar, sare. Cel considerat al mai mare fotbaliator roman al tuturor timpurilor face reclama la junk food! Adica indeamna copiii sa se indoape cu niste porcarii. Aici de ce nu mai aveti nimic de zis?! Las la o parte faptul ca reclama este o jena totala de la script, interpretare, filmare si pana la montaj.

Ma gandesc ca in publicitatea noastra lucrurile se petrec ca pe vremea regilor Frantei, care faceau copii intre ei, in familie, si d-aia iesea care mai de care mai tampit. La fel si la noi, probabil copiraitarii si “art dairectarii” se plimba de la o agentie la alta cu aceleasi idei putine si fixe si d-aia ies astfel de porcarii.

Revenind la “junk food”, ei bine da, regele Hagi ne indeamna odraslele sa se imbuibe cu o chestie cat se poate de nesanatoasa. Acu` de ce nu va mai scandalizati, oengistilor ? Acoperitu’ tace malc. Duduile nu zic nici pas. Se aude numai crantanitul cipsurilor"

Octavian Pescaru este jurnalist sportiv,  consultant sport marketing si editorialist adplayers. Unul din canalele pe care se exprima, vanatoruldelegende.blogspot.comcanalul sau preferat, este locul unde scrie legende actuale ori reinvie altele, de mult uitate.

Mai mult in Sport Marketing,  Opinii,  junk food, Legislatie, Reglementare


PUBLICITATE: