EMI a preluat si Monitorul de Alba
Joi, 25 Ianuarie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Compania de Media Cluj, al carei actionar majoritar (51%) este EMI Deutschland GmbH, a preluat marca Monitorul de Alba, anunta oficialii EMI. Prin aceasta preluare, spun oficialii, EMI Deutschland GmbH îsi continua proiectul de achizitii în domeniul presei locale din Romania.

Pe langa EMI Deutchland, care este actionar majoritar, restul actiunilor din cadrul Companiei de Media – societatea editoare – sunt egal împartite de Sorin Stanislav si Radu Micu. În prezent Compania de Media detine trei cotidiane locale, pe lânga cel din Alba societatea editând si Monitorul de Cluj si Monitorul de Sibiu.

EMI a preluat si Monitorul de Alba

“Tranzactia confirma odata în plus interesul investitorului german în dezvoltarea retelei într-un mod echilibrat si permite continuarea dezvoltarii de parteneriate în zona Transilvaniei si a lansarii de noi titluri”, a spus Silviu Ispas (foto), reprezentantul EMI Deutschland în Romania. „Partenerii nostri de la Cluj, Sibiu si Alba reprezinta suportul profesional de care aveam nevoie pentru continuarea investitiilor în zona”.

AdPlayersFile

EMI Deutschland GmbH este o companie afiliata ARBOmedia AG (Germania), cea mai mare regie de publicitate multimedia independenta din Europa, listata la Bursa din Frankfurt si reprezentata în sase tari europene, printre care si Romania.

Cotidianele Monitorul de Alba, Monitorul de Cluj si Monitorul de Sibiu colaboreaza cu ARBOmedia.net, care îi gestioneaza vânzarile de publicitate la nivel national.

În prezent EMI Deutchland detine pachetul majoritar de actiuni al companiilor care editeaza cotidianele Ziarul de Iasi si Obiectiv – Editie de Vaslui, Monitorul de Cluj, Monitorul de Sibiu si Monitorul de Alba.


PUBLICITATE: