Volkswagen impreuna cu adam&eveDDB si Dark Energy lanseaza noua platforma de brand „YourWagen”
Miercuri, 08 Mai 2024

Sursa. lbbonline

Campania care isi propune sa demonstreze ca „Fara Volks, nu exista Wagen” urmeaza sa fie adoptata la nivel global si sa ajunga la publicul de pe mai multe piete din vara anului 2024.

AdPlayers. Info

Noua platforma, „YourWagen” provine de la numele marcii Volkswagen, insemnand literal „masina oamenilor”, si celebreaza dragostea si legatura emotionala pe care soferii din toate categoriile sociale le au pentru masinile Volkswagen. YourWagen urmeaza sa fie adoptata la nivel global si sa ajunga la publicul de pe mai multe piete din vara anului 2024.

Platforma marcii se lanseaza cu o campanie TV cu acelasi nume, care prezinta amploarea si intensitatea fandom-ului Volkswagen, prin povestile reale de dragoste cu masini ale proprietarilor Volkswagen. Sustinand oamenii care fac marca Volkswagen speciala, campania isi propune sa demonstreze ca „Fara Volks, nu exista Wagen”.

Spotul de 60 de secunde ilustreaza rolul central pe care il joaca o masina Volkswagen in viata atator de multi oameni, printr-o serie de instantanee de arhiva de familie, filme de acasa si filmari speciale, toate pregatite pentru hitul din anii 1970 ‘Thank You for Being a Friend’ de Andrew Gold.

Campania se desfasoara pe canale TV, VOD, sociale si media detinute pana pe 30 iunie, urmand cu o a doua parte, in cursul anului in curs. 

Reclama TV din Regatul Unit, regizat de Finn McGough prin compania de productie Dark Energy Films, apare deja, din 4 mai, in Marea Britanie. Media a fost gestionata de PHD si Tribal a dezvoltat experienta online si creativitatea sociala organica.

Sursa. Lbbonline

https://www.lbbonline.com/news/volkswagen-champions-real-drivers-personal-connections-in-home-movie-style-film?mc_cid=ce114a510a&mc_eid=006c39e8d8

 

Mai mult in Campanii

 


PUBLICITATE: