100.000 USD pentru fiecare categorie de greutate la Turneul International HELL Boxing Kings
Joi, 07 Martie 2024


La sfarsitul lunii martie 2024, vor incepe sesiunile de casting in toate tarile participante, pentru a identifica talentele exceptionale si demne sa-si reprezinte tara in competitia HELL Boxing Kings.

AdPlayers. info

Turneul International HELL Boxing Kings a atras mai mult interes decat se astepta. Organizatorii nu si-ar fi putut imagina ca mii de oameni se vor inscrie la eveniment in doar cateva saptamani de la deschidere.

Exista mai multe motive pentru acest interes urias pentru competitie, unul dintre acestea fiind, desigur, premiul urias in bani: 100.000 USD pentru fiecare categorie de greutate. Aceasta suma reprezinta o oportunitate unica, pentru toti participantii, de a-si realiza visurile. Multi dintre ei spera ca aceste premii in bani le vor deschide noi oportunitati, care le pot schimba viata.

„Mii de persoane din cele 10 tari participante la competitie au aplicat deja, inclusiv luptatori de box certificati, campioni olimpici si mondiali. Dar exista si multi alti atleti din zona de arte martiale care vad in HELL Boxing Kings o sansa de a-si continua cariera profesionala in sport. Printre participantii la competitie avem luptatori in cusca, luptatori de karate, luptatori de K-1 si luptatori de box tailandez, dar cel mai mult ne bucuram ca foarte multi candidati care nu au nicio pregatire sportiva si-au dorit sa participe la competitie, doar din dragoste pentru box”, a spus Tamás Mádi, Managing Director al HELL ENERGY PROMOTION Ltd.

Motivatia este diferita pentru fiecare dintre cei inscrisi: unii sunt atrasi de dorinta de a reusi, in timp ce altii sunt atrasi de securitatea financiara la care ar avea acces in acest fel. Exista insa si unii care isi doresc doar sa-si testeze forta in ring si, desigur, multi sunt atrasi de perspectiva unei cariere profesionale in sport.

Imaginea si ambasadorul turneului este Roy Jones Jr. Boxerul, de noua ori campion mondial. Prezenta legendei boxului american in aceasta competitie nu numai ca ridica standardele turneului, dar ii ofera credibilitate si ii inspira pe participanti sa lupte din toate puterile pentru titlu.

Desi selectia concurentilor inca nu a inceput, mai multi furnizori de servicii de streaming si-au anuntat deja interesul sa difuzeze Turneul International HELL Boxing Kings. Acest lucru le-ar oferi spectatorilor posibilitatea de a vedea competitia inclusiv la nivel de culise, dar si de a avea acces la detalii despre modul in care concurentii se pregatesc sau lupta.

Termenul limita pentru depunerea candidaturilor este 15 martie 2024!

La competitie poate aplica orice persoana care doreste sa castige premiul de 100.000 USD si indeplineste cerintele listate pe site-ul https://hellboxingkings.com/ro 

La sfarsitul lunii martie 2024, vor incepe sesiunile de casting in toate tarile participante, pentru a identifica talentele exceptionale si demne sa-si reprezinte tara in competitia HELL Boxing Kings.

Mai mult in Campanii, 


PUBLICITATE: