Beyonce, ambasador de brand Dyson. Impartaseste rutina de coafare cu produsele sale preferate.
Luni, 29 Aprilie 2024

Pentru a realiza o coafura perfecta, Beyonce se bazeaza pe uscatorul de par Dyson Supersonic si pe accesoriul pieptene cu dinti largi pentru a-si intinde buclele. 

AdPlayers. info

In cea mai recenta postare a sa, cantareata si compozitoarea americana Beyonce a impartasit rutina de coafare, aratand care sunt produsele sale preferate de par Dyson.

Pentru a realiza o coafura perfecta, Beyonce se bazeaza pe uscatorul de par Dyson Supersonic™ si pe accesoriul pieptene cu dinti largi pentru a-si intinde buclele. 

In final, Beyonce foloseste aparatul de coafat multistyling Dyson Airwrap™, incorporat cu peria de netezire ferma pentru a obtine un finisaj natural drept si stralucitor.

Uscator de par Dyson Supersonic

Spre deosebire de uscatoarele de par traditionale, uscatorul de par Dyson SupersonicTM masoara temperatura aerului de 40 de ori pe secunda, astfel incat controleaza nivelul caldurii care se aplica pe par. Dispunand de tehnologia inteligenta de control al caldurii de la Dyson, uscatorul de par Dyson Supersonic™ previne deteriorarea termica extrema, pentru a ajuta la protejarea stralucirii naturale a parului.

Pieptenele cu dinti largi face parte din cele cinci accesorii care se gasesc in cutia produsului. Acest accesoriu a fost conceput pentru parul cret si ondulat. Accesoriul pieptene cu dinti largi  este suficient de rezistent astfel incat sa ajute la alungirea parului pe masura ce se usuca sau pentru a crea volum si forma.

Dyson Airwrap™ cu uscator si ondulator multistyling

Fiecare multisyler Dyson Airwrap™ poate fi personalizat cu o gama de accesorii pentru a se potrivi tipului, lungimii si stilului de par al utilizatorului. Multistyler-ul Dyson Airwrap valorifica fenomenul aerodinamic numit efectul Coanda, folosind aer pentru a atrage si a infasura parul pe barele de ondulare sau pe suprafata periilor de coafare. Peria pentru netezire indreapta si disciplineaza chiar si parul rebel datorita perilor ce elimina efectul static. Indiferent de tipul de par, peria ferma pentru netezire indreapta parul si reduce efectul static pentru ca rezultatul final sa fie cel asteptat. 

Aparatul este disponibil intr-o varietate de culori, disponibile in magazinele Dyson.

Mai mult in Ambasadori de Brand, Influencers


PUBLICITATE: