Raftul cu Bunatati Locale in judetul Olt, la Profi Slatina, Corabia, Scornicesti si Piatra Olt
Vineri, 22 Martie 2024

Gaetan Pacton, Director General, Profi:  „Incurajam producatorii locali sa faca ceea ce stiu ei mai bine si sa puna suflet in Romania, dupa cum intelegem si noi sa punem suflet in comunitate prin actiuni concrete. Participantii la acest program primesc ajutor in realizarea documentatiei si obtinerea avizelor necesare pentru vanzarea conforma a produselor lor, in timp ce Profi le faciliteaza distributia prin flota proprie si ofera suport in promovarea lor"

 AdPlayers. info

Din aceasta saptamana, producatorii locali din judetul Olt sunt prezenti cu cele mai gustoase produse ale lor la Raftul cu Bunatati Locale inaugurat la magazine Profi din Slatina, Corabia, Scornicesti si Piatra Olt,  unde acestea ajung rapid, zilnic la preturi mici! Producatorii locali sunt incurajati sa duca mai departe obisnuinta bunatatilor facute dupa retete traditionale si sunt ajutati sa ajunga mai usor la consumatori gratie celui mai amplu program demarat pentru sustinerea lor de Profi, reteaua romaneasca de magazine.

Prin acest program, in unele din magazinele sale Profi ofera gustul autentic si sanatos al  unor produse proaspete din carne, lactate, peste, fainoase, miere curata, uleiuri presate la rece, bere artizanala si vinuri din soiuri alese. Pentru inceput, aproape 20 de producatori alimenteaza Raftul cu Bunatati Locale din magazinele Profi selectate din judetul Olt.



Respect pentru traditie

,,Raftul cu Bunatati Locale este programul nostru de suflet prin care ne aratam respectul pentru retetele curate si traditionale si grija pentru comunitate. Ne asiguram astfel ca ceea ce este bun si sanatos isi gaseste loc in retailul modern", a spus Calin Costinas, Director General adjunct Profi.

,,Aceasta este totodata si o modalitate prin care Profi ajuta micii producatori locali care gatesc ca pentru propria familie sa ajunga la cat mai multe familii din Romania. Nu este doar un ajutor pentru micii producatori locali, ci si pentru consumatorii care astfel pot gasi produse de calitate cu originea verificata. Toti producatorii pe care ii identificam si ale caror bunatati merita descoperite si savurate de cat mai multa lume se regasesc si pe platforma Via Profi iar, de azi, si in magazine Profi din judetul Olt", a adaugat Costinas.


In fiecare zi, Raftul cu Bunatati Locale isi intampina cu preturi mici clientii din Olt in magazinele: Profi Super din Strada Toamnei 6, si Strada Ecaterina Teodoroiu 2 din Slatina, Profi Super din Strada Ion Heliade Radulescu 4, din Corabia, Profi Super din Strada Libertatii 6, din Scornicesti dar si Profi Loco din Strada Stadionului 2, din Piatra-Olt.

Produsele sunt puse la vanzare in cantitati limitate si doar in magazine selectate pentru a permite producatorilor sa isi pastreze modul de preparare si calitatea traditionale, fara a insista pe cantitate. Accentul este pus pe prospetimea si productia artizanala specifica fiecarei localitati sau zone in care acestea sunt expuse la Raftul cu Bunatati Locale.

Sprijin producatorilor pentru in realizarea documentatiei si obtinerea avizelor

„Incurajam producatorii locali sa faca ceea ce stiu ei mai bine si sa puna suflet in Romania, dupa cum intelegem si noi sa punem suflet in comunitate prin actiuni concrete. Participantii la acest program primesc ajutor in realizarea documentatiei si obtinerea avizelor necesare pentru vanzarea conforma a produselor lor, in timp ce Profi le faciliteaza distributia prin flota proprie si ofera suport in promovarea lor", explica Gaetan Pacton, Directorul General Profi.

Programul de sustinere a producatorilor locali initiat de Profi prin Raftul cu Bunatati Locale a fost prezentat prima data in septembrie 2022, la Festivalul pe care l-a organizat la Apos. De atunci, acesta s-a extins cuprinzand tot mai multe judete si va continua sa se extinda si pe parcursul acestui an. Astfel, in 2023, el a cuprins 120 de furnizori locali artizalani cu peste 800 de articole traditionale prezenti in 25 de magazine Profi din 21 de localitati.

Dincolo de prezenta la Raftul cu Bunatati Locale, micii producatori locali isi spun povestile si isi prezinta oferta si pe cea mai ampla platforma nationala de promovare a lor, Via Profi, prin intermediul careia oricine poate porni intr-o calatorie plina de savoarea gusturilor din Romania.

Cu 28.000 de angajati in mai bine de 1.711 de magazine proprii si Partener prezente in 846 de localitati urbane si rurale, potrivit companiei, Profi este cel mai mare angajator privat din Romania. PROFI SUPER, PROFI CITY, PROFI GO si PROFI LOCO, cele patru formate de magazin ale retelei, desfac o gama de 5.000 de produse apreciate de cei peste 1,2 milioane de clienti care isi fac zilnic cumparaturile in aceste magazine. Mai bine de 94% din aceste produse provin de la furnizori din Romania.

Mai mult in Campanii, Retail, 


PUBLICITATE: