Revolut este prima banca din Romania care a lansat eSIM
Miercuri, 27 Martie 2024

Din 25 martie 2024, toti cei peste 3,5 milioane de clienti locali vor putea sa-si instaleze eSIM-ul integral digital din doar cateva apasari de ecran, direct din aplicatia Revolut. E-SIM-ul poate fi folosit simultan cu SIM-ul fizic, atunci cand au nevoie, si le permite clientilor sa treaca de la o retea la alta.

AdPlayers. info

Revolut, banca digitala cu peste 40 de milioane de clienti la nivel global si mai mult de 3,5 milioane in Romania, devine prima banca de pe plan local care ofera eSIM si una dintre primele la nivel european care integreaza in aplicatie aceasta verticala. Revolut eSIM le permite tuturor clientilor sa acceseze date mobile atunci cand calatoresc in strainatate si sa ramana conectati la internet, fara a se confrunta cu intreruperi sau cu taxe de roaming neasteptate.

Clientii Revolut din Romania care detin telefoane compatibile cu tehnologia eSIM vor putea, din 25 martie 2024, sa-si instaleze pe telefonul mobil acest serviciu, indiferent de tipul de plan detinut - Standard, Plus, Premium, Metal sau Ultra. Odata instalat, eSIM-ul le permite utilizatorilor sa isi incarce necesarul de date oriunde calatoresc, fara mai a avea nevoie de un SIM fizic si fara sa isi foloseasca datele mobile incluse in abonamentul de telefonie mobila.

Daca un client Revolut aterizeaza intr-o tara si nu are acces la date, poate accesa in continuare aplicatia Revolut si poate folosi toate produsele si functiile, inclusiv are posibilitatea sa isi adauge o cantitate mai mare de date mobile.

Cu eSIM-ul instalat prin aplicatia Revolut, toti utilizatorii Revolut, indiferent de planul detinut, vor avea acces la date mobile. Clientii Ultra vor putea folosi, ca beneficiu inclus in planul lor, 3 GB de date mobile pentru a fi utilizate la nivel global, cu o reimprospatare continua in fiecare luna.

Costul utilizarii datelor mobile in strainatate a crescut in ultimii ani. Majoritatea retelelor mobile din UE nu mai permit utilizatorilor lor sa foloseasca „roaming like at home” in Marea Britanie, iar tarifele de date pentru restul lumii sunt aproape intotdeauna in afara beneficiilor standard. Noul produs dezvoltat impreuna cu partenerul 1Global este o solutie la aceasta problema. 

„La Revolut, valorificam tehnologia pentru a simplifica viata clientilor nostri, asa cum o va face si noul nostru produs, eSIM. Cu acesta, clientii vor fi conectati la datele mobile, eliminand neajunsuri precum preturile ridicate sau constrangerea de a cumpara, instala sau gestiona o cartela SIM fizica. Indiferent daca va aflati in SUA, Australia sau Egipt, puteti apela rapid la un plan cu date mobile, cu doar cateva atingeri de ecran si apoi puteti partaja instant cu prietenii sau familia cele mai surprinzatoare fotografii de calatorie. Este cu adevarat o schimbare radicala pentru clientii carora le place sa calatoreasca”, a spus Elyas Sadou, Director de Produs eSIM la Revolut.

„Prin acest parteneriat cu Revolut, banca digitala va avea acces la reteaua mobila mondiala a 1GLOBAL si la platforma noastra pentru a-si imbunatati propria infrastructura tehnologica internationala. 1GLOBAL ofera conectivitate rapida si sigura la reteaua mobila in peste 160 de tari din intreaga lume. Tehnologia noastra eSIM se integreaza perfect in aplicatia Revolut si poate fi instalata pe orice dispozitiv mobil compatibil eSIM, in mai putin de un minut”, a adaugat Hakan Koç, fondator si CEO al 1GLOBAL.

Odata cu introducerea eSIM, Revolut le deschide clientilor sai usa catre o experienta completa pentru calatoriile si vacantele lor. De la rezervarea cazarii cu Sejururi, la accesul in lounge-uri in peste 1.000 de aeroporturi, Revolut este o alegere preferabila si pentru confortul adus de asigurarea de calatorie care acopera urgentele medicale si stomatologice pentru clientii Premium, Metal si Ultra.

In timpul sejurului, clientii se pot bucura de una dintre sutele de mii de atractii turistice si posibilitati de petrecere a timpului liber, cu Activitati si pot plati la restaurant sau la muzeu ca un local, cu ajutorul schimbului valutar la costuri competitive, in peste 30 de valute.

REVOLUT

Revolut este o banca licentiata, care ajuta utilizatorii sa isi foloseasca la maximum fondurile de care dispun. In 2015, Revolut s-a lansat in Regatul Unit, cu servicii de transfer de bani si schimb valutar. In prezent, 40 de milioane de clienti din lume folosesc zeci de produse inovatoare Revolut pentru a realiza mai mult de o jumatate de miliard de tranzactii pe luna. Prin intermediul conturilor personale sau corporate, Revolut ajuta clientii de pretutindeni sa-si mentina echilibrul financiar, sa dispuna mai eficient de banii lor, sa se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiati, oriunde s-ar afla. www.revolut.com

Cine este 1GLOBAL

Fondat in 2022, 1GLOBAL este noul startup al lui Hakan Koç, co-fondator si fost co-CEO al AUTO1 Group. 1GLOBAL a achizitionat o serie de active din industria telecomunicatiilor, in 2006, inclusiv o retea mobila globala recunoscuta la nivel international, acreditata de GSMA. 1GLOBAL are peste 400 de angajati in 12 tari si are statutul de MVNO complet reglementat in 9 dintre aceste piete, are sediul central la Londra si un hub de cercetare si dezvoltare la Lisabona.

Axat pe inovatia in serviciile mobile GSM bazate pe eSIM, 1GLOBAL se adreseaza atat organizatiilor, cat si persoanelor fizice si ofera produse diverse, inclusiv servicii de text si voce pentru companii, furnizarea de SIM la distanta, servicii IoT, servicii de telecomunicatii incorporate pentru companii de tehnologie, platforme si super-aplicatii precum Revolut sau servicii de roaming la preturi accesibile pentru consumatori.

Mai mult in Campanii, Servicii Financiare


PUBLICITATE: