Birra Moretti lanseaza Birra Moretti Sale di Mare: bere blonda lager nefiltrata, cu un strop de sare de mare din Italia
Joi, 09 Mai 2024

Cristina Radu, Marketing Director HEINEKEN Romania: ,,La patru ani de la debutul Birra Moretti L’Autentica, suntem incantati sa ii indemnam pe consumatori sa descopere Birra Moretti Sale di Mare, berea nefiltrata cu un gust fin si nuante evidentiate perfect de sarea de mare din Italia.”

AdPlayers. info

Birra Moretti aduce un strop de savoare mediteraneana pe piata berii din Romania prin lansarea unui nou sortiment - Birra Moretti Sale di Mare, anunta compania.

Potrivit informarii, sortimentul de bere blonda lager nefiltrata imbina ingrediente de cea mai inalta calitate cu un element surprinzator: un strop de sare de mare din Italia.

Provenind de pe coasta Italiei, sarea de mare se alatura maltului si hameiului pentru a crea un gust echilibrat si distinctiv, cu note subtile de citrice si pin. Birra Moretti Sale di Mare este o bere de culoarea mierii, usor tulbure, aspect specific berilor nefiltrate, avand un continut de alcool de 4.8% vol.

„Birra Moretti este o marca iubita: inca de la lansarea din 2020, romanii au imbratisat autenticitatea italiana a brandului si au rezonat cu jovialitatea si pofta de viata pe care o transmite.” a spus Cristina Radu, Marketing Director HEINEKEN Romania.

,,La patru ani de la debutul Birra Moretti L’Autentica, suntem incantati sa ii indemnam pe consumatori sa descopere Birra Moretti Sale di Mare, berea nefiltrata cu un gust fin si nuante evidentiate perfect de sarea de mare din Italia.” a adaugat oficialul de marketing al producatorului si distribuitorului.

Noul produs este disponibil la nivel national, in magazinele retailerilor si in unitatile din HoReCa, in doua variante de ambalaj: sticla de 330ml si doza de 330ml.

Lansarea va fi sustinuta printr-o campanie integrata, ce va cuprinde spoturi TV, digital, OOH, colaborari cu creatori de continut, precum si activari speciale si promotii in magazine.

Birra Moretti, din portofoliul Heineken Group. 

Birra Moretti este o marca de bere italiana cu o traditie indelungata in producerea berilor de cea mai inalta calitate. Fondata in 1859 in Udine, Italia, Birra Moretti a ramas fidela valorilor sale de excelenta si pasiune pentru arta fabricarii berii. Fiecare bere este rezultatul selectiei celor mai bune ingrediente, oferind o experienta autentica a gustului italian.

HEINEKEN Romania a introdus Birra Moretti pe piata locala in 2020, fiind una dintre cele mai de succes lansari din portofoliul producatorului.

HEINEKEN este compania producatoare de bere cu cea mai extinsa prezenta din lume. Recunoscut pentru brandul Heineken®, Grupul are un portofoliu de peste 300 de marci de bere si cidru internationale, regionale, locale si de specialitate.

La nivel mondial, grupul este prezent in peste 70 de tari, iar cei peste 90.000 de angajati creeaza bucuria autentica de a fi impreuna pentru a inspira o lume mai buna si aduc la viata valorile companiei.

In Romania, HEINEKEN este prezenta din 2003. Compania ofera un portofoliu divers de marci locale si internationale de bere si cidru, 99% dintre acestea fiind produse in cele trei fabrici locale din Craiova, Ungheni si Miercurea Ciuc.

Cu 1.100 de angajati in Romania, producatorul ofera catre piata locala aproximativ 98% din productia companiei, si se aprovizioneaza de la furnizori locali cu aproximativ 70% din ingrediente, sub promisiunea companiei de  sustenabilitate, ’Brew a Better World - Raise The Bar 2030’.

Mai mult in Campanii, Lansari


PUBLICITATE: