Patru seniori din comunicarea romaneasca, in juriile Cannes Lions 2022. Dana Bulat, Alina Damaschin, Alexandru Teodorescu si Radu Pilat.
  Dana Bulat, Director General la United Media Services, este juratul roman la categoria Creative Media, Alina Damaschin-Ciocirlan, Creative Leader la Rogalski Damaschin, va evalua lucrarile categoriei PR, Alex Teodorescu, fondatorul Saga, la sectiunea Film si Radu Pilat, Managing Partner Heist Industries, la Brand Experience & Activation.
La 5ani #InStareDeBine, Kaufland aloca peste 600.000 de euro pentru cultura, sport si viata sanatoasa
  Suma va fi alocata pentru finantarea proiectelor ce vor fi depuse de organizatiile neguvernamentale in perioada 8-10 iunie 2022 si care vor avea ca obiectiv sprijinirea grupurilor vulnerabile din Romania si a comunitatilor din care acestea fac parte prin initiative dezvoltate in cele 3 directii-cheie ale programului: cultura, sport si viata sanatoasa.
Godmother devine partenerul oficial pentru piata din Romania al 27Names - cea mai mare retea de agentii independente de evenimente din Europa
  De 22 de ani, specializata in furnizarea de servicii de tip BTL, agentia bucuresteana se alatura celor mai mari agentii independente de evenimente din Europa, intr-o retea care reuneste peste 500 de specialisti in domeniu.
Zeci de refugiati din Ucraina invata engleza gratuit de la scoala international Burlington English Romania
  In prezent, 30 de persoane din Ucraina, care se afla in acest moment in intreaga lume, invata limba engleza la cursurile predate chiar de o profesoara de engleza din Ucraina.
Fosta Managing Director al regiei de media Cable Direct, Ecaterina Matei conduce noua divizie Digital Media, Cheil | Centrade
  Cu o experienta de peste 20 ani in piata de media, Ecaterina Matei si-a inceput cariera in cercetare de piata si vanzari de publicitate la Prima TV. Ulterior preluarii Prima TV de catre grupul european ProSiebenSat.1 Media, Ecaterina a promovat rapid la rolul de director de vanzari media, iar in ultimii sase ani a detinut pozitia de Managing Director al regiei de media Cable Direct, parte a Sony Television Group
Management nou pentru cresterea celor peste 5 milioane de clienti Revolut, Europa Centrala si de Est. Aleksej Koscejev este noul Head of Growth.
  Cu o experienta relevanta in marketing, Koscejev va fi responsabil de consolidarea brandului Revolut in tarile din regiune, unde aplicatia are 5 milioane de clienti, din care peste 1,7 milioane in Romania.
  Laura Rusu, Founder Casa Rusu: ,,Absolut toata mobila care este produsa la Casa Rusu are amprenta celor care au lucrat la ea. De exemplu, de multe ori, o piesa noua va fi vazuta ca si ”copilul” celor care lucreza la ea. De aceea, multe dintre produsele noastre poarta numele apropiatilor, prietenilor si chiar copiilor oamenilor din Casa Rusu”
Oportunitati de cariera in media pentru tinerii absolventi de facultate oferita de specialistii Group M, una dintre cele mai mari retele globale de media.
  GroupM Romania, parte din grupul international WPP confirma angajamentul pe care si l-a luat la inceput de an pe termen lung si deschide, o noua sesiune de recrutare in programul de formare Campus Media Academy.
Nou director la Bakers Digital Communication. Marius Olteanu este noul Head of Digital al agentiei din grupul V+O Communication.
  Marius Olteanu vine de la Henkel Romania (constructii), unde a fost Digital Brand Manager, iar anterior a lucrat pentru Krka Romania (farma), unde a fost Digital and Communication Marketing Manager. Anterior, el a mai lucrat pentru Umbrella Media Brainstorming ca digital marketing, respectiv VIP Booking, ca PR/Marketing Online.
Noul Consiliu Director al UAPR pentru 2022-2025. Dana Nae Popa (Pastel), Presedinte.
  Consiliul Director pentru urmatorii trei ani il are ca vicepresedinte pe Stefan Iordache (Lion Communication), iar membrii sunt: Dana Bulat (United Media Services), Andrei Cohn (Cohn & Jansen Advertising), Ionut Datcu (WOPA Communication), Bogdan Santea (FCB Bucharest), Catalin Gaitanaru (Mindshare Media)
 
PUBLICITATE: