Cu servicii de oftalmopediatrie din 2002, Infosan a ajuns in 2023 la afaceri de 4,5 milioane euro.
Vineri, 19 Ianuarie 2024

La 22 de ani de activitate, singurul spital privat de oftalmopediatrie din tara a inregistrat la sfarsitul anului 2023 o crestere de 10% si tinteste extinderea, in Bucuresti, cu servicii oftlamologice de ambulatoriu pentru copii pe fondul cererii in continua crestere

AdPlayers. info

Infosan, singurul spital privat de oftalmopediatrie din Romania, a inregistrat o cifra de afaceri de 4,5 milioane euro in 2023, la 22 de ani de activitate in piata locala, in crestere cu 10% fata de anul trecut cand veniturile s-au ridicat la circa 4 milioane euro.

Numarul solicitarilor pentru serviciile oferite de Infosan au crescut organic de-a lungul anilor, astfel ca in 2006 Infosan devine clinica, iar in 2015 primul spital privat de oftalmopediatrie din Romania. Compania investeste anual sute de mii de euro, pentru a oferi solutii de top pacientilor sai, acces la specialisti si aparatura de ultima generatie, cu tehnologii avansate. Din 2002 si pana in prezent, peste 75.000 de pacienti unici au trecut pragul Infosan. 

In 2002, nu existau in Romania servicii specializate in oftalmopediatrie

„Domeniul de oftalmologie a cunoscut transformari semnificative si ne bucuram ca Infosan a contribuit la dezvoltarea acestei piete. Acum 22 de ani, cand am deschis primul cabinet, se stiau foarte putine lucruri mai ales despre problemele de vedere ale copiilor si nu existau in Romania servicii specializate in acest domeniu", a declarat Rares Ciubotaru, Director Executiv Infosan.

,,Am investit in tehnologie de ultima generatie si am adus in echipa noastra cei mai buni specialisti pentru a oferi solutii complete si tratamente avansate pentru tratarea afectiunilor oftalmologice", a adaugat directorul executiv.

Piata de oftalmologie a cunoscut o dezvoltare accelerata in ultimii ani, odata cu cresterea gradului de constientizare si importanta acordata sanatatii vizuale. Totodata, tot mai multe probleme de vedere incep sa apara si pe fondul utilizarii smartphonurilor si tabletelor de la varste fragede. Totusi, oamenii sunt mai informati si exista o preocupare mai mare pentru sanatate.

Infosan ofera servicii de diagnostic, tratament si ingrijire pentru o gama larga de afectiuni oftalmologice la copii, dar si la adulti. Pe fondul cererii in continua crestere a serviciilor oftlamologice de ambulatoriu pentru copii, compania are in plan sa deschida o noua clinica in Bucuresti cu activitate centrata pe aceasta nisa, pana la finalul anului. 

A organizat un program de screening gratuit in gradinite

In plus, Infosan este un sustinator activ al preventiei si a identificarii timpurii a afectiunilor oculare. Astfel, compania a lansat un program de screening gratuit in gradinite pentru limitarea cazurilor de orbire. Infosan isi propune sa ajunga la 10.000 de copii in primele 6 luni ale acestui anul in Bucuresti, dar are in plan sa duca aceasta initiativa si in zona de sud a tarii, fiind deja in cautare de colaboratori si parteneri.

Infosan se angajeaza sa ramana la varful inovatiei in oftalmologie si sa contribuie la dezvoltarea continua a acestui domeniu in Romania. Prin introducerea terapiei vizuale pentru pacientii cu ambliopie si dezvoltarea managementului miopiei, compania urmareste sa ofere solutii avansate si personalizate pentru fiecare pacient. Totodata, se implica in proiecte educative precum realizarea lunara a unor webinarii si totoadata ofera sansa medicilor de a se inscrie intr-un program de formare post rezidentiat sub supravegherea directa a celor mai buni specialisti in oftalmopediatrie.

Infosan. Oftalmopediatrie din 2002.

Infosan este in prezent singurul spital privat de din Romania. Compania a fost infiintata in 2002 de doi medici sub forma unui cabinet, in 2006 devine clinica, iar din 2015 capata statutul de spital. Infosan are un numar de 35 cadre medicale si o capacitate de tratament de 3000 de pacienti pe luna in ambulatoriu si 300 de pacienti pe luna in spitalizare de zi.

Infosan oOfera servicii de diagnostic, tratament si ingrijire pentru o gama larga de afectiuni oftalmologice la copii, precum managementul miopiei, ambliopie, strabism, cataracta congenitala, retinopatie de prematuritate, dar si la adulti – cataracta, strabism, afecituni retiniene, glaucom, etc. In cei 22 de ani de activitate peste 75.000 de pacienti unici au trecut pragul. Infosan a incheiat 2023 cu o cifra de afaceri de 4,5 milioane de euro.

Compania isi propune sa elimine deficientele de vedere si orbirea prevenibila, ajutand oamenii sa traiasca o viata buna, sa fie productivi si sa contribuie la cresterea socio-economica a Romaniei.

Mai mult in Business, Sanatate, Antreprenoriat,

        


PUBLICITATE: