Cu o crestere de 60% pe piata locala in 2023, start-upul Evo Beauty isi propune sa digitalizeze industria de beauty si wellness
Marti, 05 Decembrie 2023

,,Ne dorim sa eficientizam si sa imbunatatim experienta din saloanele de beauty si sa oferim companiilor din industrie un management complet, transparent si rapid al activitatilor la cele mai inalte standarde, inclusiv GDPR”, a declarat Serban Jinga, fondatorul Evo Beauty.

AdPlayers. info

Start-up-ul romanesc Evo Beauty (evobeauty.ro) isi propune sa digitalizeze industria de beauty si wellness din Romania prin livrarea celei mai complete solutii software, care eficientizeaza activitatea companiilor din domeniu.

Conform datelor existente la Oficiul National al Registrului Comertului, in Romania exista peste 15.000 de companii in industria saloanelor de beauty, atat PFA-uri, cat si SRL-uri.

De la inceputul anului, compania fondata de antreprenorul roman Serban Jinga, actionarul majoritar al Evo Beauty, a inregistrat o crestere de 60% a cifrei de afaceri. 

„Ne-am dorit inca de la inceput sa dezvoltam o solutie usor de utilizat, in cloud, completa si flexibila, care sa eficientizeze industria beauty, in conditiile in care multe saloane din Romania inca fac programarile pe caiet sau folosesc Excel sau softuri rudimentare pentru a tine evidenta programarilor, clientilor si a activitatilor de zi cu zi. Asadar, nu a fost nicio surpriza ca aplicatia noastra a fost atat de bine primita de piata de beauty si wellness. Evo Beauty reuseste sa ofere solutii pentru toate nevoile unui salon si continua sa se dezvolte pe baza feedbackului primit de la clientii existenti si a cerintelor clientilor noi. Ne dorim sa eficientizam si sa imbunatatim experienta din saloanele de beauty si sa oferim companiilor din industrie un management complet, transparent si rapid al activitatilor la cele mai inalte standarde, inclusiv GDPR”, a declarat Serban Jinga, fondatorul Evo Beauty.

Evo Beauty este un software de management al relatiilor cu clientii (CRM) si planificare (ERP) complet cu o interfata rapida si intuitiva, care ofera posibilitati de raportare complexe. Evo Beauty aduce in piata functionalitati esentiale pentru industrie, care permit clientilor sa gestioneze dintr-o singura platforma programarile, procesele operationale, managementul clientilor si relatia cu acestia, inclusiv istoricul lor, oferind totodata functionalitati de marketing, precum trimiterea de sms de reminder, contabilitate primara si control al costurilor si veniturilor.

„Din estimarile noastre, pentru un salon tipic, prin folosirea aplicatiei noastre se salveaza 20% timp in receptie, 10% timp al angajatilor si intre 20% si 30% timp al managementului. La aceste eficientizari se adauga si cresterea calitatii serviciului oferit de salon care duce la cresteri de venituri. Practic, cu Evo Beauty acoperim nevoile salonului de la intentia de programare pana la incasare si, ulterior, pastrarea relatiei cu clientii”, a mai adaugat Serban Jinga.

Compania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 60% in acest an si tinteste o rata de crestere cel putin similara in 2024, avand in vedere potentialul existent pe piata de beauty si wellness din Romania.

Portofoliul de clienti al Evo Beauty include nume cunoscute din industria de beauty si wellness, precum Abbate, Fit4You, THAIco Spa, Geta Voinea, Tribute, Nomasvello, Barbierii,  Vitality Asian Spa, Chic Salon si Clinica Statera.

Mai mult in Business, Antreprenoriat

PUBLICITATE: