Cel mai bun portal pentru dezvoltarea interfetelor. VTEX a castigat„Best Interface Developer Portal” la DevPortal Awards 2023.
Vineri, 12 Ianuarie 2024

"VTEX ne-a impresionat cu designul lor curat. Au impachetat o multime de informatii fara a compromite spatiile libere. Site-ul ofera multe zone de explorat, dar nu se simte inghesuit sau claustrofob. VTEX ne-a incantat cu nota umana a design-ului", au declarat reprezentanti ai juriului Premiilor DevPortal.

AdPlayers. Info

VTEX ( NYSE: VTEX), platforma enterprise de comert digital cu ajutorul careia brandurile si retailerii isi gestioneaza operatiunile de comert la nivel global, a fost desemnata castigatoare la categoria „Best Interface Developer Portal” in cadrul DevPortal Awards 2023.

Premiul recunoaste angajamentul VTEX de a revolutiona experienta dezvoltatorilor prin abordarea pragmatica a versabilitatii si subliniaza dedicarea VTEX in a consolida comunitatea globala de dezvoltatori.

Concurenta cu gigantii industriei

Concurand impotriva unor giganti din industrie precum Mastercard, Verifone, Deutsche Börse Group si Natura & Co, VTEX a demonstrat capacitatea sa inalta de expertiza in promovarea colaborativa si competitiva a schimburilor de valori intre companii si comunitatile cu care  acestea interactioneaza.

"Suntem incantati si onorati sa fim recunoscuti de catre DevPortal Awards pentru realizarile noastre la categoria „Best Interface Developer Portal”. La VTEX, credem ca o buna documentatie tehnica trebuie sa mearga dincolo de elementele de baza. Nu este vorba doar despre ceea ce este eficient pentru noi, ci despre a oferi un respect profund pentru comunitatea de developeri care ne inconjoara”, a declarat Bruno Amui, head of Documentatio in cadrul VTEX.

Portalul pentru dezvoltatori VTEX este un hub pentru dezvoltatorii front-end si back-end, oferind o serie cuprinzatoare de resurse pentru integrarea si crearea de solutii versatile pentru comertul digital. Dispunand de o gama bogata de peste 2.000 de ghiduri si de o referinta API robusta de 753 de endpoint-uri, portalul consolideaza o comunitate prospera de peste 25.000 de developeri activi lunar din peste 40 de tari.

Juriul DevPortal Awards a oferit VTEX recunoastere pentru designul sau elegant, navigarea intuitiva si caracteristicile centrate pe utilizatori.

"VTEX ne-a impresionat cu designul lor curat. Au impachetat o multime de informatii fara a compromite spatiile libere. Site-ul ofera multe zone de explorat, dar nu se simte inghesuit sau claustrofob. VTEX ne-a incantat cu nota umana a design-ului", au declarat reprezentanti ai juriului Premiilor DevPortal.

VTEX integreaza perfect mecanismele de feedback, oferind utilizatorilor posibilitatea de a sugera modificari prin intermediul GitHub si a incuraja implicarea contributorilor prin prezentarea numelor si a pozelor de profil ale acestora pe fiecare pagina.

Portalul VTEX dedicat developerilor se mandreste cu pagini dinamice si mobile-friendly care acorda prioritate experientei utilizatorilor. Cu un continut usor de identificat si o arhitectura informationala buna, acesta simplifica navigarea, oferind puncte de intrare personalizate pentru dezvoltatori in functie de expertiza si sarcini.

"Suntem mandri sa ne desfasuram activitatea prioritizand utilizatorii nostri, asigurandu-ne ca totul functioneaza in favoarea lor, sa functioneze pentru ei, astfel incat sa poata construi experiente comerciale premium cu platforma flexibila si completa a VTEX", a declarat Amui.

Acesta este cel de-al doilea premiu pe care VTEX il primeste in 2023, ceea ce intareste si mai mult angajamentul sau fata de excelenta si inovare continua. In timp ce VTEX continua sa deschida drumul ca platforma de comert pentru companii, premiul reafirma dedicarea sa pentru promovarea unui ecosistem infloritor pentru developerii din intreaga lume.

VTEX (NYSE:VTEX), https://vtex.com/ este platforma enterprise de comert digital cu ajutorul careia managerii de top si directorii de tehnologie isi optimizeaza investitiile. Cu functionalitati complete si compozabile, platforma noastra ajuta brandurile si retailerii sa-si modernizeze solutiile tehnologice si sa-si reduca costurile de mentenanta prin migrarea rapida de la sistemele vechi, conectandu-si intregul lant operational si transformand inventarul si fulfillment-ul in avantaje competitive.

In calitate de lider in domeniul platformelor de comert digital, VTEX se bucura de increderea a peste 2.600 de clienti B2C si B2B, printre care Carrefour, Colgate, Motorola, Sony, Stanley Black & Decker si Whirlpool, avand peste 3.400 de magazine online active in 38 de tari (date pentru anul fiscal care s-a incheiat la 31 decembrie 2022).

Mai mult in Digital, Festival, Business,

 

 


PUBLICITATE: