Reveal Marketing Research lanseaza hub-ul de date Reveal Market Resources, cu peste 140 de studii pentru piata de marketing si comunicare din Romania
Marti, 28 Noiembrie 2023

O mica parte din colectia de rapoarte de cercetare realizate comercial, cele peste 140 de studii gratuite cuprinse de Reveal Market Resources au fost date publicitatii in ultimii 3 ani de Reveal Marketing Research, companie de cercetare cu peste 15 ani de experienta pe piata de profil din Romania.

AdPlayers. Info

Reveal Marketing Research lanseaza hub-ul de date Reveal Market Resources - https://reveal.ro/rmr/, cu peste 140 de studii gratuite pentru sustinerea pietei de marketing si comunicare din Romania.

O mica parte din colectia de rapoarte de cercetare realizate comercial, cele peste 140 de studii gratuite cuprinse de Reveal Market Resources au fost date publicitatii in ultimii 3 ani de Reveal Marketing Research, companie de cercetare cu peste 15 ani de experienta pe piata de profil din Romania.

Marius Luican, CEO al Reveal Marketing Research: "Reveal Market Resources functioneaza ca un centru generos de resurse date publicitatii, care ofera o gama larga de analize de piata din peste 14 arii de interes. Studiile pe care le puteti accesa gratuit in aceasta sectiune includ rapoarte, infografice sau statistici in domenii precum comert, sanatate, industria auto, lifestyle, educatie, HR&cariere, constructii, media, domeniul financiar-bancar, animale de companie si multe altele.

Mare parte din studiile publicate sunt realizate in colaborare cu partenerii nostri carora le multumim pentru sustinerea acestui demers, de a veni in ajutorul pietei din Romania, oferind o mai buna intelegere a comportamentului consumatorilor si a modului in care diferiti factori de natura sociala, economica, culturala sau personala influenteaza perceptiile si deciziile acestora in viata de zi cu zi.

Acest hub de date este in continua expansiune, fiind actualizat saptamanal cu studii noi pentru a furniza informatii actuale si perspective relevante".

Public tinta Reveal Market Resources

Sectiunea a fost special conceputa pentru a facilita accesul specialistilor din publicitate si marketing, reprezentantilor mediului academic si pasionatilor la studii de piata asociate celor mai inedite subiecte, din numeroase domenii de activitate. Pentru o mai buna functionalitate, sectiunea Reveal Market Resources ofera instrumente de cautare si filtrare avansate ce permit utilizatorilor sa descopere rapid date relevante si de interes.

Studiile de piata disponibile pe site-ul reveal.ro, sectiunea Resources au fost realizate la initiativa Reveal Marketing Research sau in parteneriate, nationale si internationale, cu companii care au fost dispuse sa faca publice analizele si interpretarile datelor, in scopul de a ajuta utilizatorii sa inteleaga mai bine semnificatiile si implicatiile acestora. In lista partenerilor acestor studii Reveal Marketing Research regasim brand-uri  precum Revolut, Rockwool, Nordis, Romania Eficienta, OMV Petrom, Raiffeisen Bank si multe altele.

 

Pentru a evalua schimbarile si tendintele pe termen lung, atat in mediul de afaceri, cat si in mediul academic, o parte dintre studii cuprind evolutii si comparatii cu anii precedenti. Printre subiectele abordate in cadrul studiilor recurente se numara tematici precum comportamentul consumatorilor in preajma sarbatorilor, grija fata de mediul inconjurator, tendinte in constructii si imobiliare, atitudini fata de economisire si investitii, ingrijirea sanatatii etc.

 

 

In prima parte a anului 2024, Reveal Marketing Research pregateste lansarea celei de-a treia editii a barometrului national sindicalizat despre perceptiile si comportamentele romanilor legate de sustenabilitate, editiile anterioare fiind un instrument relevant de masurare a evolutiei atitudinilor pentru parteneri.

Reveal Market Resources vine in intampinarea celor care isi doresc sa ramana la curent cu peisajul de marketing in continua schimbare, oferind publicului larg o varietate de resurse care sa corespunda diferitelor interese de cercetare de piata.

Mai mult in Cercetare, Research, 


PUBLICITATE: