Centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucuresti isi majoreaza capitalul social la 14,6 Milioane de euro
Luni, 19 August 2019

 

Credit: Deutsche Bank / captura video

De la infiintare, DB Global Technology a derulat un numar total de 700 de proiecte IT, avand o valoare globala de peste un miliard de euro, constand in solutii inovatoare de tehnologie a informatiei si aplicatii software, realizate de cei peste 900 de specialisti, angajati si colaboratori.

AdPlayers.info

DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucuresti, isi majoreaza capitalul social cu 14,6 milioane euro pentru dezvoltarea in continuare a afacerii, potrivit unui comunicat de presa care anunta miscarea.

Potrivit informarii, succesul centrului de tehnologie DB Global Technology, lansat in urma cu aproape 6 ani la Bucuresti, a determinat Deutsche Bank AG sa investeasca in continuare in dezvoltarea acestuia. Centrul realizeaza aplicatii financiare pentru platforma globala a bancii.

De la infiintare, DB Global Technology a derulat un numar total de 700 de proiecte IT, avand o valoare globala de peste un miliard de euro, constand in solutii inovatoare de tehnologie a informatiei si aplicatii software, realizate de cei peste 900 de specialisti, angajati si colaboratori.

Majorarea de capital este un vot de incredere acordat centrului din Bucuresti si marcheaza trecerea la o noua etapa de maturitate a acestuia, in care complexitatea proiectelor si cresterea responsabilitatilor vor fi caracteristicile cheie.

Capitalul primit va ajuta la dezvoltarea si consolidarea echipelor, largirea si aprofundarea setului de cunostiinte, pregatirea cerintelor specifice viitoarelor proiecte si cresterea capacitatilor centrului in domeniul inovatiei.

 

“Majorarea de capital este o confirmare a succesului echipei din Bucuresti, obtinut cu un efort admirabil de catre colegii nostri. Modelul nostru de business a trecut testul timpului: suntem o echipa matura, asezata, care realizeaza proiecte in avangarda industriei financiare internationale. Aceasta majorare de capital arata ca la DB Global Technology am atins doua dimensiuni complementare: de a crea si de a deveni. Proiectele noastre sunt inovatoare si importante deoarece au impact asupra a milioane de oameni si firme. In acelasi timp oferim sansa fiecarui coleg al nostru sa se realizeze profesional si personal.

 

Vom continua investitiile in ceea ce inseamna un mediu de lucru placut: tehnologie, cursuri, ambianta, initiativa personala, proiecte individuale, activitati sociale si de dezvoltare personala. Și suntem gata sa primim in acest mediu in continuare elita industriei de IT, cu care sa crestem impreuna pe termen lung”, a declarat Marian Popa, CEO al DB Global Technology.

“Cresterea capitalului DB Global Technology reafirma angajamentul Deutsche Bank pentru Romania, o economie care a confirmat si depasit estimarile noastre initiale in ceea ce priveste potentialul industriei informatice, existenta unui flux robust de specialisti pregatiti cat si o calitate superioara a infrastructurii informatice”, a declarat Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank in Romania.

Deutsche Bank este prezenta pe piata din Romania din anul 1998, oferind produse si solutii personalizate pentru Corporate, Investment si Transaction Banking, pentru clienti corporativi si institutionali, precum si servicii de Private Wealth Management pentru clientii persoane fizice. Deutsche Bank este una dintre cele mai importante banci germane, castigand in mod repetat distinctia de „cea mai importanta banca” in Europa Centrala si de Est. Deutsche Bank este un partener traditional al autoritatilor romane si a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzactii financiare din Romania (in sectoarele energetic, de transport si al locuintelor sociale).

Deutsche Bank intelege impactul pe care lumea digitala il are asupra modului in care isi desfasoara activitatea si este implicata in multiple proiecte de digitalizare. Obiectivul Deutsche Bank este sa fie lider in domeniul digitalizarii si, cu ajutorul tehnologiei, sa transforme capacitatile digitale ale bancii in domenii precum produse si servicii bancare, IT, operatiuni si functii de control.


PUBLICITATE: