Propaganda scrie noua identitate Napolact
Marti, 12 Decembrie 2006

(AdPlayers.ro , Irina Toma )

Propaganda scrie noua identitate NapolactNapolact si-a dezvoltat noua identitate de brand cu Propaganda, au afirmat pentru AdPlayers, oficialii de comunicare ai producatorului de lactate.

Pentru construirea noii identitati, primul pas l-a constituit pozitionarea brand-ului Napolact ca  marca traditionala româneasca, si continuator al traditiei transilvane în mestesugul prelucrarii lactatelor.

Noua identitate Napolact se caracterizeaza, spune compania, printr-un logo si o linie grafica unitara, având la baza elemente care reflecta naturaletea, traditia si calitatea produselor.

Urmatorul pas îl constituie impunerea marcii pe plan national, prin intermediul unei campanii de imagine, care va fi difuzata pe principalele posturi nationale de televiziune din a doua jumatate a lui decembrie.

Pe lista de produse traditionale românesti propuse pentru atestare în Uniunea Europeana, compania Napolact se regaseste cu 10 produse: branzeturile Nasal, Taga, Manastur, Tarnava, Alpina; cascavalurile Bobâlna si Dej; brânza framântata burduf, telemeaua Huedin si iaurtul Cedra.

AdPlayersFile Napolact

Unul dintre cei mai mari producatori de lactate din România, potrivit companiei, Napolact a înregistrat în anul 2005, potrivit oficialilor de comunicare, o cifra de afaceri de peste 41 milioane de EURO si are în prezent 480 angajati. Producatorul spune ca prelucreaza anual 53 milioane litri de lapte în cele trei fabrici, pe care le detine la Huedin, Baciu si Taga.

Gama de produse Napolact cuprinde toate sortimentele specifice industriei laptelui: lapte proaspat, iaurt, sana, chefir, lapte batut, brânzeturi (branzeturi fermentate – Tilsit, Moeciu, Olanda; specialitati – Nasal, Manastur; cascaval – Dej, Sacele, Tarnita, Bobâlna; telemea Huedin si branza proaspata de vaci).

Sub brandul Napoca, în portofoliul Napolact mai exista si o gama diversificata de înghetata, compania fiind printre cei mai mari producatori de înghetata din România.


PUBLICITATE: