Grupul Saatchi & Saatchi România a numit CFO nou
Marti, 06 Martie 2007

Grupul Saatchi & Saatchi România a numit CFO nou

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Andrei Bica (31 de ani) ocupa de la 1 martie functia de Chief Financial Officer al grupului Saatchi & Saatchi România. Bica a fost Tax & Treasury Manager la Metro Cash & Carry.   Despre motivele care l-au adus în grupul de comunicare noul executiv al grupului spune ca “si-a dorit dezvoltarea carierei într-o industrie dinamica si a ales Saatchi & Saatchi atât pentru reputatia buna pe care o are pe piata, cât si pentru receptivitatea oamenilor din companie”.

Potrivit responsabililor de comunicare ai grupului de companii prezidat de Radu Florescu, noul CFO va coordona activitatea financiara a grupului Saatchi & Saatchi, care mai cuprinde Zenith Media, Cable Direct si Saatchi & Saatchi X.

Andrei Bica are o experienta de aproape opt ani în domeniul financiar. Conform oficialilor  Saatchi&Saatchi, printre companiile cu care a lucrat Bica se numara  Policolor, Interbrands si PricewaterhouseCoopers. Din pozitia de Senior Tax Consultant la PricewaterhouseCoopers, în perioada noiembrie - decembrie 2003 el a mai participat la analiza taxelor Petrom în vederea achizitionarii acesteia de catre grupul OMV.

Andrei Bica este absolvent al Academiei de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Finante, Asigurari, Banci & Burse de valori, iar din august 2006 este afiliat la ACCA (Association of Chartered Certified Accountants).


PUBLICITATE: