Adentity remorcheaza PR-ul Multraship Towage&Salvage
Luni, 22 Ianuarie 2007

AdPlayers.ro, Irina Toma)

Compania olandeza Multraship Towage& Salvage, prin subsidiara Multraship Romania, a desemnat agentia de consultanta în PR si comunicare Adentity sa gestioneze contul sau de relatii publice, în zona Marii Negre, se arata într-un comunicat al agentiei Adentity.

Multraship Towage&Salvage este, potrivit oficialilor de relatii publice, cea mai importanta companie de remorcari si salvari maritime din Olanda si una dintre cele mai importante din Europa.

Adentity, spun reprezentantii agentiei, va oferi clientului servicii de consultanta pentru governamental & public affairs, relatii cu mass media, managementul crizei, b2b.

Mesajul principal ce urmeaza sa fie transmis autoritatilor precum si beneficiarilor de activitati navale din Romania este ca, odata cu venirea oficiala a companiei Multraship în România, activitatea portuara, maritima si fluviala din portul Constanta, este mai sigura si ca acesta va deveni un port cu adevarat  european.

AdPlayersFile

Adentity este o agentie  specializata în consultanta în relatii publice, afiliata, potrivit companiei, la grupul britanic Chime Communications. Din portofoliul intern al agentiei de relatii publice fac parte printre altii Campofrio, Siveco, Search Corporation, Administratia Nationala de Meteorologie. Reprezentantii agentiei spun ca Adentity agentia a mai dezvoltat programe de comunicare sau a oferit consultanta pentru Sensiblu, Zentiva, Intel.


PUBLICITATE: