Mihaela Pascu este noul Creative Director al agentiei Sister&Co
Vineri, 02 Martie 2007

Mihaela Pascu este noul Creative Director al agentiei Sister&Co

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Mihaela Pascu (foto) este noul Creative Director la Sister&Co, au confirmat pentru AdPlayers surse apropiate agentiei de publicitate condusa de Alexandra Tînjala. Noul Directorul de Creatie al Sister&Co lucreaza în publicitate de 10 ani.

Pascu si-a adus contributia în departamentele de creatie de la Darcy, Saatchi&Saatchi, GMP (Creative Director), din nou Saatchi&Saatchi unde a fost numita Creative Director în martie 2006 si la Mercury Promotions, unde a fost  Director de Creatie din luna Noiembrie anul trecut.

Într-o comunicare recenta remisa AdPlayers, Mihaela Pascu spunea, printre altele, ca a lucrat pentru prima si cea mai importanta campanie internationala dezvoltata în România (campanie D’Arcy pentru yahturile Azimut în 25 de tari), Dialog (acum Orange), Elite si pentru campania prezidentiala, realizata în 2004 ca director de creatie al GMP.

AdPlayersFile

Mihaela Pascu este noul Creative Director al agentiei Sister&CoAgentia de publicitate Sister & Co si-a început activitatea în anul 2006, având-o ca unic asociat pe Alexandra Tînjala (foto).

Oficialii companiei aminteau de curând, pentru AdPlayers, ca în portofoliu agentiei de publicitate se afla clienti precum Brau Union Romania cu brandurile Bucegi, Gambrinus, Harghita, Hategana; Albalact; Gealan; Bayer cu brandurile Supradyn, Lasonyl si Elevit; Zapp - proiecte tactice.


PUBLICITATE: