Senior Strategic Planner si Group Account Director noi la Ogilvy Group
Marti, 20 Martie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Ogilvy Group are doi oameni strategici noi. Raluca Sultan este noul Senior Strategic Planner, iar Alexandrei Murray este Group Account Director în echipa de Client Service a Ogilvy Group.

Senior Strategic Planner si Group Account Director noi la Ogilvy Group

Raluca Sultan (foto) este noul Senior Strategic Planner de la Ogilvy Group. Dupa finalizarea studiilor si o serie de cursuri la universitati din Barcelona si Madrid, potrvit Ogilvy Group, Raluca Sultan a debutat în publicitate in 1999 la McCann Errickson în pozitia de Account Executive lucrând pe conturi precum Nestle, L’Oreal, Dufa.

Sultan spune ca a urmat o perioada scurta la Leo Burnett ca Account Supervisor, dupa care 4 ani la Graffiti BBDO in functia de Account Director, iar mai apoi Senior Creative Planner. Printre conturile pentru care a lucrat Raluca Sultan se numara, potrivit oficialilor de comunicare, Wash & Go/ Procter & Gamble (regiunea balcanica), Pagini Aurii, Dacia Groupe Renault, Allianz-Tiriac, Wrigley. Înainte de veni la Ogilvy, Raluca Sultan a ocupat functia de Client Service Director la GAV | SCHOLZ&FRIENDS Romania.

Senior Strategic Planner si Group Account Director noi la Ogilvy Group

Alexandra Murray (foto) este Group Account Director în echipa de Client Service a Ogilvy Group. Potrivit Ogilvy, Murray are o experienta de aproape zece ani, atât în advertising cât si în marketing.

Spune ca a facut primii pasi în publicitate la McCann, în 1998, unde timp de 2 ani a lucrat pe conturile Xnet si Coca-Cola. A urmat o perioada de aproape 4 ani la Leo Burnett printre clientii pentru care a lucrat numarându-se P&G, Elite, Philip Morris (Parliament), Antena 1, Orkla.

Mai tarziu, noul group account director s-a alaturat companiei Henkel ocupând pozitia de Product Manager pentru brand-urile Persil si Pervol, revenind ulterior în advertising la Scala in calitate de Unilever Regional Group Account Director pe conturile Sunsilk si Knorr.

AdPlayersFile

Grupul Ogilvy face parte din WPP, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din lume. În Romania, Ogilvy are astazi sase divizii: Ogilvy & Mather Advertising, fondata în 1994, MindShare Media, fondata în 1997, OgilvyAction, prezenta  din 1997, functionând pâna în ianuarie 2007 sub numele 141, Ogilvy Public Relations Worldwide, fondata în 1999, Media Insight, fondata în 2000 si OgilvyOne fondata în 2005.


PUBLICITATE: