Dupa un argint la Epica, aur si argint Golden Hammer , campania „Citeste o carte” este finalista la New York Festivals
Miercuri, 01 Iunie 2005

( AdPlayers.ro ) „Othello, Ana Karenina si Lolita” din campania „Citeste o Carte” se bat pentru aur, argint sau bronz la New York Festivals.  “Sper sa si castigam un premiu, campania este mult prea buna. Si e asa cum spuneam, nu am vrut sa participam la Ad'Or anul acesta.”, Daniel Gavrila, Managing Director, Lowe Romania. Cea de-a 48-a editie a Festivalului International de Design, Print & Outdoor New York 2005 aduce agentiei o noua recunoastere a campaniei “Citeste o carte!”.

Lowe Romania a atins statutul de finalist al festivalului la categoria Best Use of Medium – Best Newspaper inseamna ca “Citeste o carte!” este in topul celor mai bune lucrari de print din lume, sustin pe buna dreptate reprezentantii agentiei.

“Iata inca o dovada ca, in festivalurile importante, ideile mari depasesc intotdeauna subiectivismele juriilor sau executiile spectaculoase.”, Mihai Coliban, Creative Director.

“E inca o confirmare pe care aceasta campanie o merita. Pe langa aurul si argintul de la Golden Hammer si argintul de la Epica. Si pe langa aparitia in CB News, cea mai importanta revista de publicitate din Franta.”, Diana Angelescu, Head of Copy, si Octavian Giosanu, Head of Art.  Competitie internationala care recunoaste si premiaza “The World’s Best Work” in materie de design, print, poster, outdoor si transit advertising, New York Festivals numara anul acesta 4313 de inscrieri din 62 de tari  .

Membra a Interpublic Group of Companies (NYSE: IPG), LOWE & PARTNERS Worldwide este una din cele mai mari retele de publicitate din lume. LOWE & PARTNERS are birouri in peste 90 de tari si peste 9000 de angajati in reprezentantele sale din intreaga lume.

Potrivit agentiei, in Romania, Lowe & Partners a fost in permanenta, in cei 12 ani de activitate, in topul primelor 5 agentii de publicitate din tara.

Din portofoliul Lowe & Partners mai fac parte Compania de Bere Romania, Coca-Cola Romania, Citifinancial, Electrolux, Johnson&Johnson, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Motorola, TNT, Adesgo, ButanGas Romania, Banii Nostri, Unicef, Universitatea Europeana Dragan, Unilever si altii.


PUBLICITATE: