Bilete "gratuite" la filmul Ad'Or 2005
Vineri, 20 Mai 2005

( AdPlayers.ro ) Daca nu aveti concediu saptamana viitoare va sfatuim sa va infiintati la biroul de resurse umane chiar luni dimineata. Va place sau nu, saptamana viitoare merita sa va luati perechea si sa va plimbati prin Herastrau printre seminariile Ad'Or 2005.

Organizatorii au anuntat deja programul festivalului care, daca nu va cadea serverul festivalului de atatea verificari ale campaniilor, poate fi consultat la sectiunea seminarii care se mai poate traduce si ca programul Ad'Or 2005.

Initiativa organizatorilor ca in acest an inscrierile sa fie transparente este mai mult decat imbucuratoare. Publicitarii se pot strange in acest weekend la o bere pe terasa pentru a vizualiza toate lucrarile inscrise si a face pronosticuri. Tot ce stim este ca astazi cine a nimerit link-ul de sectiuni din site l-a mai dat si la prieteni. Merita sa vedeti cu ochii vostri toata productia creativitatii romanesti pentru Ad'Or 2005. Daca n-ati nimerit-o AdPlayers va da posibilitatea sa va legati si singuri cu link-urile de mai jos.

Va trebuie cateva ore bune sa parcurgeti cele peste 350 de lucrari inscrise ( in functie si de conexiunea la internet ) asa ca, daca vreti sa vedeti ceva puneti mana pe mouse la noapte pentru ca nu va sfatuim sa o faceti altfel. Daca vreti sa verificati numarul lucrarilor inscrise in concurs va spunem noi sa nu o mai faceti. Sunt intr-adevar cate zic organizatorii chiar daca nu sunt decat 24 de agentii din care doar 16 membre RAAA.

Iata si cele mai utile linkuri.

Pentru programul seminariilor puteti intra si aici:

http://www.ador.ro/seminarii.html

Sectiunile le puteti vedea aici:

http://www.ador.ro/categ.html

A. Campania anului:

http://www.ador.ro/lucrari/campania_anului.html

B: Cel mai bun spot TV (le vedeti in categorii)

C. Cel mai bun ad de presa:

http://www.ador.ro/lucrari/campania_ad_presa.html

D: Cel mai bun outdoor:

http://www.ador.ro/lucrari/campania_outdoor.html

E: Cel mai bun spot radio:

http://www.ador.ro/lucrari/campania_radio.html

F. Cel mai bun spot TV dintr-o categorie:

http://www.ador.ro/lucrari/campania_spottv-categori.html

G. Cel mai bun print dintr-o categorie:

http://www.ador.ro/lucrari/campania_print-categorie.html

H. Colaterale:

http://www.ador.ro/lucrari/campania_colaterale.html

Pretul unui bilet de intrare la cele 3 zile de seminarii este de 1.000.000 lei, iar pentru participarea la o zi de seminar pretul unui bilet este de 400 000 lei (TVA inclus). Chiar daca nu ati inscris lucrari noi credem ca merita sa cheltuiti 100 de lei ( noi) daca aveti timp pentru seminarii.

Inscrierile la seminarii se pot face aici:

http://www.ador.ro/seminarii.html

Va tinem la curent cu contestatiile. Si ca sa nu uitam, cei ce descopera lucruri interesante pentru comitetul de organizare Ad'Or 2005, ele pot fi facute si online. Chiar daca nu aveti timp saptamana viitoare, festivalurile respectabile din intreaga lume le primesc chiar si dupa gala de premiere. Si nu ne indoim ca si Ad'Or 2005. Contestatiile pot fi facute si online chiar si dupa data de 28 mai aici:

http://www.ador.ro/contestatii.php


PUBLICITATE: