3 oameni noi la Saatchi & Saatchi
Miercuri, 28 Iunie 2006

( AdPlayers.ro Irina Toma, irina.toma@adplayers.ro )

Saatchi & Saatchi are 3 oameni noi. Claudia Mirica (34) Account Supervisor, Iulia Manda (29 ) - Account Supervisor al departamentului de BTL si Robert Sirbu – Research Manager se alatura agentiei Saatchi & Saatchi, condusa de Cristina Oanta, de curand Managing Director al companiei.

3 oameni noi la Saatchi & Saatchi

Claudia Mirica (foto) -  Account Supervisor a lucrat in ultimii 4 ani la GMP Advertising, in calitate de Account Coordinator si este absolventa a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Comert, 

3 oameni noi la Saatchi & Saatchi

Iulia Manda ( foto) - Account Supervisor al departamentului de BTL din cadrul agentiei de publicitate Saatchi & Saatchi, spune ca a acumulat exeprienta timp de 10 ani cat a lucrat in vanzari, in cadrul unor companii multinationale precum: Bestfoods Romania, Intersnack si Coty Romania, incepand ca promoter, merchandiser, reprezentant de vanzari si terminand cu functia de director zonal de vanzari. Ea a  absolvit in anul 2000 Universitatea de Stiinte Economice- Craiova, sectia Relatii Economice Internationale.

3 oameni noi la Saatchi & Saatchi

Robert Sirbu (foto) este noul Research Manager in departamentul de strategie al agentiei de publicitate. El a absolvit Academia de Studii Economice la Bucuresti si sustine ca are o experienta de peste 7 ani in cercetare.


PUBLICITATE: