Schimbari la varf in managementul DPD (Pegasus) Romania
Miercuri, 17 Iunie 2009

(AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Schimbari la varf in managementul DPD (Pegasus) Romania. Lucian Aldescu a fost promovat in functia de Chief Executive Officer al DPD (Pegasus) Romania in timp ce anteriorul C.E.O., James Gray-Cheape care a fondat Pegasus Courier S.A. si a fost CEO din 1996,  a fost numit Consilier General. Lucian Aldescu, numit Chief Executive Officer, a fost anterior Chief Operations Officer.

Deasemenea, furnizorul international de servicii de curierat express si coletarie DPD si-a extins echipa de Senior Management in Romania cu doi noi membri. Alin Gherman s-a alaturat filialei din Romania ca Director Comercial iar Catalin Dicu, Director Operational.

“In ciuda incetinirii economice globale, pozitia noastra pe piata este stabila si intentionam sa continuam procesul consistent de dezvoltare in linie cu solicitarile pietei.” a declarat Aldescu. De la inceputul acestui an, Aldescu a fost desemnat Presedinte al A.O.C.R. (Asociatia Operatorilor de Curierat din Romania).  

Cu  cota de piata de 10% intern si o cifra de afaceri in 2008 de aproximativ 7 milioane de Euro, potrivit companiei, DPD (Pegasus) Romania a fost infintata in 1997, sub numele Pegasus, fiind prima companie de livrari urbane pe piata romaneasca. Pegasus a devenit in 2000 reprezentanta  pentru Airborne Express (a 3-a  companie de curierat rapid si coletarie din S.U.A.) si pentru Aramex.

In 2003, compania a infiintat propria retea interna care asigura livrare in 24 de ore pe tot teritoriul tarii. In Martie 2008, GeoPost Yurtici Kargo a achizitionat pachetul majoritar al firmei Pegasus. Grupul GeoPost  regrupeaza filialele Express ale Grupului La Poste si activeaza  in peste 230 de tari in numele a mai mult de 300 000 de clienti din intreaga lume. Geopost se plaseaza pe primul loc in Franta si pe locul al doilea in Europa pe piata de curierat rapid si coletarie, cu o cifra de afaceri de 3.292 mld Euro in 2008.


PUBLICITATE: