Catalin Buliga, Director de Tehnologie, Vodafone Romania este Mobile Europe & European Communications CTO of the Year Award 2020, categorie Gamechanger
Marti, 23 Iunie 2020


Catalin Buliga, Director de Tehnologie, Vodafone Romania este Mobile Europe & European Communications CTO of the Year Award 2020, categorie Gamechanger. Credit: Vodafone Romania

In al saptelea an al desfasurarii competitiei CTO Awards, juriul l-a desemnat pe Catalin Buliga drept CTO of the year 2020, la categoria Gamechanger pentru performantele remarcabile pe care acesta le-a realizat in domeniul tehnologiei.

AdPlayers. info

Catalin Buliga, Directorul de Tehnologie al Vodafone Romania, a permit recunoastere la nivel european si a fost desemnat unul dintre cei mai importanti oameni din industria de telecomunicatii! Acesta a castigat distinctia Mobile Europe & European Communications CTO of the Year Award 2020, categoria Gamechanger.

Premiul este oferit de catre publicatia de prestigiu Mobile Europe & European Communications, important reper media la nivel european pentru profesionistii din domeniul telecomunicatiilor si nu numai.

In al saptelea an al desfasurarii competitiei CTO Awards, juriul l-a desemnat pe Catalin Buliga drept CTO of the year 2020, la categoria Gamechanger pentru performantele remarcabile pe care acesta le-a realizat in domeniul tehnologiei. Dintre acestea amintim prima retea 5G in Romania, hologramele LIVE la rezolutie 4K realizate cu ajutorul tehnologiei de ultima generatie, tehnologia NB-IoT, dar si investitiile si mentinerea calitatii retelelor fixe si mobile la un nivel extraordinar in contextul actual. 

Anul acesta, competitia a avut doua categorii: Gamechanger si Trailblazer. Categoria Trailblazer a fost castigata de CTO-ul Telenet, Micha Berger.

Lista finalistilor a fost urmatoarea: Catalin Buliga (Vodafone Romania), Micha Berger (Telenet), Thomas van Briel (Deutsche Telekom), Alexander Stock (A1 Telekom Austria AG), Emmanuel Chautard (Orange Romania), Nathalie Vafiadis (BT), Fotis Karonis (BT), Elmar Grasser (Sunrise Communications AG) si Radoslav Zlatkov (VIVACOM).

Catalin Buliga este un profesionist telecom cu o bogata experienta si a revenit in Vodafone Romania in anul 2015. Din 2016, acesta este CTO al companiei. In cadrul Vodafone, a ocupat pozitii de conducere in zona de tehnologie timp de 10 ani, pana in 2008. Ulterior, a detinut functii de conducere in cadrul UPC timp de sapte ani, incluzand rolul de CTO al UPC Romania si UPC Ungaria. Catalin Buliga a absolvit Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi, in 1995.

Mai mult in Festival, Oameni, Management, Telecom


PUBLICITATE: