Omul potrivit la locul potrivit in industria de comunicare. UAPR lanseaza in sprijinul creativilor si agentiilor UAPR Talent Bank
Marti, 04 August 2020

 

Credit: UAPR Talent Bank

Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) lanseaza proiectul UAPR Talent Bank, o baza de date de candidati cu experienta in industria creativa, aflati in cautare de noi oportunitati in cariera, anunta asociatia.

Potrivit informarii, prin intermediul acestui proiect, UAPR nu se va transforma intr-o agentie de recrutare ci doar va facilita interactiunea dintre potentialii candidati interesati de noi provocari de cariera cu companiile/agentiile dispuse sa le ofere.

Serviciul va fi gratuit pentru agentiile membre UAPR dar si pentru profesionistii in cautare de noi oportunitati incepand cu 5 August 2020. Agentiile si companiile non-membre pot beneficia si acestea de UAPR Talent Bank, insa contra-cost.

Cum se acceseaza serviciul UAPR Talent Bank?

Pentru cei interesati de noi oportunitati de cariera trebuie sa completeaze formularul online UAPR Talent Bank Form. Informatiile personale si cele indicate de candidat ca fiind confidentiale nu vor fi publicate pe site.

Formularul UAPR Talent Bank Form poate fi descarcat de aici
.

Pentru agentiile/ companiile interesate de noi talente, acestea pot parcurge site-ul UAPR Talent Bank si navigheaza prin profilurile existente si contacteaza pe email UAPR in care mentioneaza intentia de a accesa UAPR Talent Bank si codul profilului de care sunt interesate.

Pozitiile disponibile pe UAPR Talent Bank sunt disponibile aici

In urma informarii candidatului si acceptului acestuia, compania primeste profilul complet urmand sa ramana la latitudinea acesteea sa contacteze candidatul, sau nu.

UAPR TALENT BANK va fi organizata dupa urmatoarele categorii:

1. CLIENT SERVICE

2. CREATIVE

3. STRATEGIC

4. DIGITAL & TECHNOLOGY

5. MEDIA

6. PR, EVENTS & TRADE

8. SUPPORT TALENTS

Mai mult in 
ManagementBusiness, Resurse Umane, 


PUBLICITATE: