Surse AdPlayers: Mutare la varful Vodafone. Ruxandra Rau, Director Brand & Marketing Communication
Joi, 03 Noiembrie 2022

 

Potrivit informatiilor AdPlayers, neconfirmate de oficialii de comunicare, din 1 Noiembrie Ruxandra Rau se alatura echipei Vodafone Romania in functia de Director Brand & Marketing Commmunication.

AdPlayers. info

Ruxandra Rau se alatura echipei Vodafone Romania, in functia de Director Brand & Marketing Communication, potrivit unor surse AdPlayers apropiate miscarii. Potrivit informatiilor AdPlayers, neconfirmate de oficialii de comunicare, din 1 Noiembrie Ruxandra Rau se alatura echipei Vodafone Romania in functia de Director Brand & Marketing Commmunication.

Cu experienta de peste 23 de ani in strategia si comunicarea de brand si cunostinte recunoscute in industrie, Ruxandra Rau va conduce strategia locala de brand si comunicarea pentru Consumer Business Unit, divizie condusa de Nedim Baytorun.

Inainte de a se alatura echipei Vodafone Romania, Ruxandra Rau a ocupat functia de Director Brand & Communication Strategy in cadrul Telekom Romania. Ruxandra Rau are in portofoliul personal o experienta remarcabila, campaniile derulate sub coordonarea sa fiind premiate la unele dintre cele mai importante competitii internationale si nationale de publicitate, cum ar fi: Cannes Lions, Effie Europe, Golden Drum, Eurobest, Andy NY, Effie Romania, Internetics.

In industria telecom, Ruxandra Rau a gestionat si coordonat, printre altele, proiectele strategice si campaniile de rebranding si repozitionare pentru Telekom si Romtelecom, brandurile de internet si televiziune Clicknet si Dolce, dar si pentru canalele TV Dolce Sport si Telekom Sport.

Cu studii universitare si de master in marketing si comunicare, pe care le-a urmat la Academia de Studii Economice din Bucuresti si la SNSPA, Ruxandra Rau este certificata international in Brand Metrics, Leadership Excellence, Creative Leadership si Planificare Strategica.

Mai mult in Management, Business, Telecom


PUBLICITATE: