Ruxandra Stefan va fi New Business Director la Media Direction
Luni, 25 Februarie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Fostul sef Managing Director al OMD, Ruxandra Stefan, se alatura Media Direction ca New Business Director, incepand cu luna martie a.c.

 

Potrivit agentiei Media Direction, cu o experienta de 14 ani in domeniul media, Ruxandra completeaza competentele companiei de media, urmand sa dezvolte strategiile integrate de media catre noii clienti. In acelasi timp, in calitate de New Business Director, Ruxandra Stefan va avea si atributii aferente structurii de top management al agentiei.

 

Ruxandra Stefan lucreaza in media din 1994. Ea a facut parte timp de patru ani (din 2000 pana in 2004) din structura de top management a OMD, preluand din 2004 conducerea agentiei din functiile de Head of Company si apoi, de Managing Director.

 

„Ruxandra are o intelegere clara asupra pietei de media, fiind unul dintre profesionistii care s-au format odata cu aceasta industrie in Romania si care au contribuit la dezvoltarea ei. Impreuna vom dezvolta noi competente, anticipand evolutia pietei”, a declarat Razvan Varabiescu, Managing Director, Media Direction.


PUBLICITATE: