Raluca isi ia ramas bun. In Ghencea Militar 3 pana luni, 12 octombrie, la pranz.
Sambata, 10 Octombrie 2015
Draga Raluca,

Pentru ca nu mai am la ce adresa sa iti scriu o fac aici, in adplayers.

Am vorbit cu Bogdan, care stie ca ai fi vrut sa ne mai vezi o data. Si te-a parat, draga noastra. Ne-a spus ca trupul tau neinsufletit se afla si pentru noi la capela Cimitirului Ghencea Militar 3, din Bucuresti, incepand de sambata 10 octombrie, dupa ora 16.30. Zona Prelungirea Ghencea.  

Ne-a mai spus si ca vei pleca pentru totdeauna, dintre noi luni, 12 octombrie, in jurul pranzului, dupa ora 11.00. 
Dar si el si noi stim ca tu nu vei pleca niciodata din inimile noastre.

De ce n-ai mai stat cu noi, fata draga?

Unde esti tu, draga noastra, care acum cateva zile ne aratai fotografii frumoase din calatoriile in care incercai sa ne pacalesti ca esti in vacanta? Toti stiam ca tu iti cautai sanatatea. Vacantele erau doar un ambalaj frumos. Istet packaging al cautarilor tale ne-ai mai aratat. 

Mult ti-a mai placut sa ne ascunzi suferinta. Frumos iti sta, fata frumoasa la 35 de ani, sa ne lasi fara tine? Sa ne lasi in lumea asta cu toti nebunii la butoanele razboaielor de tot felul? In ce lume ne-ai lasat, nici noi nu stim cat o sa mai zabovim pe-acest pamant. Nici macar nu suntem siguri ca mai apucam ziua de maine. Sa ne pacalesti tu, ca pe niste copii? Sa ne spui tu ca ti-e bine si sa ii spui doar lui Bogdan cand sa iti aduca doctori acasa? Sa stii ca ti-a iesit de minune!

Ne despartim de trupul tau asa cum te stim, dar nu ne putem desparti niciodata de sufletul tau. Va fi tot timpul in inimile noastre. Si oricat te-ai ascuns tu sa te plangi de sanatate, nu ti-a reusit sa si pleci de langa noi fara sa te mai vedem macar o data. Ii multumim lui Bogdan si familiei ca ne-au spus. Stim ca si tie ti-ar fi placut sa ne mai vedem o data.

Ajungem si noi dupa tine. Doar ca mai intarziem nitel.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace! 

Iulian

Ingerii au venit. Sufletul Ralucai pleaca la Cer.


 


PUBLICITATE: