Raluca Bailescu a parasit sefia diviziei de festivaluri de la Millenium Communications
Miercuri, 17 Martie 2010

 ( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Raluca Bailescu a parasit sefia diviziei de festivaluri de la Millenium Communications. Contactata de catre AdPlayers, Bailescu a confirmat plecarea, dar a refuzat sa ofere detalii privind noua directie in cariera profesionala.

„Ne-am despartit prieteni. Cred ca rolul unui manager este sa puna pe picioare proiecte care ar trebui sa mearga si in lipsa lui”, a afirmat Raluca Bailescu pentru AdPlayers, referindu-se la despartirea de divizia de festivaluri de la Millenium Communications. „Dupa 5 ani de festivaluri, am luat decizia sa dau curs unor ganduri mai vechi de a ma concentra intr-un domeniu in care cred ca pot sa-mi pun mai bine in valoare cunostintele acumulate in ultima vreme”.

Raluca Bailescu (26 ani) a lucrat la Millenium Communications din 2004, an din care face parte costant din echipele care au realizat Gala Societatii Civile, festivalul de publicitate AdPrint si, din 2005, competitia de comunicare digitala Internetics. Din 2007, Raluca Bailescu a coordonat si echipa care a realizat festivalul de eficienta in publicitate EFFIE Awards Romania, si mai apoi Ad’Or, din 2009. Un alt proiect important coordonat de Raluca Bailescu a fost si Scoala ADC.

Ca sefa a diviziei de festivaluri, Bailescu contribuia activ la intregul proces de desfasurare a festivalurilor, de la structura, pana la vanzari si management financiar al evenimentelor. Cu 5 editii de AdPrint, 5 de Internetics, 3 de Effie Awards, una de Ad’Or si 6 editii de Gala Societatii Civile, Raluca Bailescu este unul dintre specialistii incontestabili ai organizarii de competitii in marketing si comunicare.


PUBLICITATE: