Publicis a câstigat licitatia JOE
Marti, 06 Februarie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Publicis a câstigat licitatia JOE„Dupa clasarea pe locul doi din punct de vedere cifra de afaceri în topul agentiilor de publicitate din România, am spus ca urmatorul pas este o relansare creativa a agentiei”, spune Alex Badila, Managing Director Publicis Romania, la câstigarea licitatiei. „Aceasta victorie de prestigiu confirma ca schimbarile recente au fost inspirate”, spune Badila, vorbind despre schimbarile Publicis, de la finele anului trecut.

Agentia de publicitate Publicis Romania a fost desemnata câstigatoarea licitatiei organizata de compania Nestlé pentru dezvoltarea creativa a promotiei JOE din primavara lui 2007, anunta oficialii agentiei de publicitate. Câstigatorii spun ca în cursa au mai fost agentiile McCann Erickson si Mercury Promotions.

„În urma dezbaterilor, am hotarât ca propunerile facute de Publicis se potrivesc cel mai bine cu obiectivele noastre ambitioase pentru acest proiect”, a declarat Simona Straut, Group Brand Manager Confectionery Nestle. „Propunerea pe care ne-am hotarât sa o si producem ne-a cucerit pe toti – e proaspata, curajoasa, diferita”.

"Am iesit noi Agentia... Momentului", Razvan Capanescu

 „Când am fost invitati la acest pitch, am realizat imediat miza”, spune Razvan Capanescu, Creative Director la Publicis Romania. „JOE este unul dintre cele mai dinamice si mai puternice branduri românesti. Venea dupa un an de parteneriat cu Agentia Anului în România si ne propunea intrarea în competitie cu Agentia Anului la Portoroz. O asemenea provocare la duel nu putea ramâne neonorata. Ne bucuram foarte tare ca am învins si am iesit noi Agentia... Momentului!”.

Agentia spune ca a trecut deja la pregatirea minutioasa a campaniei, a carei locomotiva va fi un spot de televiziune pe care o anunta drept o super-productie. “Va fi o campanie speciala, cu un gen de executie pe care nu-l vezi în România”, ne-a spus Dan Frînculescu, copywriter. „Am pierdut deja câteva nopti cu spotul, dar... de-abia astept sa îl vad pe sticla”, adauga Raluca Bararu, art director la Publicis. 

AdPlayersFile

Potrivit companiei, Publicis România este o agentie de publicitate full-service si în prezent detine în portofoliu clienti cum: Anchor Group, British Airways, Campofrio, Du Pont, Groupe SEB (Krups, Moulinex, Rowenta, Tefal), Garnier, Hochland, HP, L'Oreal, Modul Design, Nissan, Renault, OMV, Podravka, P&G, Schering Plough, URSUS Breweries, Wienerberger, Whirlpool. Pe locul 2 în topul agentiilor de publicitate din România (din punct de vedere al cifrei de afaceri comunicate pe 2005), Publicis Romania reprezinta un succes solid construit în 13 ani.

AdFile

Advertiser: Nestle

Brand: Joe

Simona Straut – Group Brand Manager Confectionery

Tudor Marginean – Brand Manager JOE

Monica Spiru – Junior Brand Manager JOE

Agentie: Publicis Romania

Razvan Capanescu – Creative Director,

Dan Frînculescu – Copywriter,

Raluca Bararu – Art Director,

Silviu Nedelschi – Head of Copy

Catalin Albu – Senior Account Manager.


PUBLICITATE: