Premiera la varful numarului 1 in vanzari directe: Milind Pant, noul CEO, Amway International
Vineri, 19 Octombrie 2018

Credit: Amway International / V+ O Communication

Fost Presedinte al Pizza Hut International, avand rezultate excelente de crestere prin intermediul diviziilor internationale din Asia, India si Europa, numirea lui Mlind Pant in pozitia de CEO este o premiera pentru structura organizationala Amway, afacere care a fost administrata ca un business de familie inca de la inceputurile sale, in 1959.

adplayers. info

Amway, cea mai mare companie de vanzari directe din lume, a anuntat ca Milind Pant se alatura echipei in calitate de Chief Executive Office (CEO). Dl. Pant vine de la Yum! Brands, companie in cadrul careia a ocupat pozitia de Presedinte al Pizza Hut International.

Milind Pant va raporta direct Consiliului de Administratie Amway, devenind totodata si unul dintre membrii acestuia, incepand cu 2 ianuarie 2019. Pozitia de CEO este o premiera pentru structura organizationala Amway, afacere care a fost administrata ca un business de familie inca de la inceputurile sale, in 1959.

"Milind aduce un plus de experienta si entuziasm, calitati care vor ghida Amway catre rezultate din ce in ce mai bune", a declarat Presedintele Amway, Steve Van Andel. "Suntem increzatori in abilitatile sale de conducere, care au la baza istoricul profesional de pana acum. Ele ne vor ajuta mult in activitatea Amway de a sustine antreprenorii si a satisface nevoile clientilor cu produse exclusive si inovatoare. Odata cu aceasta numire, vom duce acest business la un nou nivel".

Milind Pant a fost Presedinte al Pizza Hut International, avand rezultate excelente de crestere prin intermediul diviziilor internationale din Asia, India si Europa. Noul CEO Amway International s-a ocupat in cadrul  Yum! Brands de supravegherea a peste 9.000 de magazine Pizza Hut din afara S.U.A. si de dezvoltarea comertului electronic si a strategiilor digitale.

Inainte de a se alatura celor de la Yum! Brands, Pant a petrecut 14 ani la Unilever in pozitii executive, inclusiv in functia de Vice-presedinte al Diviziei “Foods” pentru Africa, Orientul Mijlociu si Turcia. Milind si sotia lui, Amrita traiesc in Dallas. 

Amway International a fost condusa de Steve Van Andel si Doug DeVos, ambii avand pozitii echivalente cu rolul de presedinte al companiei Amway, din 1995 (Van Andel) si respectiv 2002 (DeVos). In noua structura, cei doi vor fi membri ai Consiliului de Administratie Amway, unde vor ocupa pozitia de co-presedinti. Amway, afacere initiata de Jay Van Andel si Rich DeVos, va continua sa fie detinuta si condusa de familie.  Managementul global si conducerea afacerii vor fi preluate de Milind Pant.

"Familiile Van Andel si DeVos raman hotarate sa dezvolte mostenirea parintilor nostri. Amway va continua sa ofere oamenilor oportunitatea de a avea o afacere proprie", a declarat Doug DeVos. "Avand in vedere fundatia puternica si capacitatea de conducere specifice companiei Amway, nu am fost niciodata mai increzatori in viitorul afacerii si suntem incantati sa il intampinam pe Milind in familia Amway".

Amway este o companie de vanzari directe, cu sediul in Ada, Michigan, Statele Unite ale Americii, care a inregistrat venituri de peste 8,6 miliarde de dolari in 2017.  Cele mai vandute marci ale Amway sunt Nutrilite™, suplimente alimentare, vitamine si minerale, Artistry™, produse de ingrijire a pielii si cosmetice, eSpring™, sisteme de tratare a apei si bauturile racoritoare XS™ - toate vandute exclusiv prin intermediul Intreprinzatorilor Privati Amway. 

Mai multe despre compania Amway International, pe amway.ro .

Mai mult in Business, Management, Oameni


PUBLICITATE: