Nou sef de marketing la farmaciile DONA. Thomas Hofmann, Chief Marketing and Digital Officer si Membru in Consiliul de Administratie
Joi, 15 Noiembrie 2018

 

Thomas Hofmann, Chief Marketing & Digital Officer si Membru in Consiliul de Administratie, Dona Credit: Grupul Dona

Dupa ce a condus timp de cinci ani reteaua de farmacii independente Alphega, in Germania, Hofman isi va pune amprenta asupra strategiei de marketing si va coordona activitatile de comunicare, branding si digital, in stransa legatura cu obiectivele de business.

adplayers.info

Nou sef de marketing la Farmaciile DONA. Lantul de Farmacii isi consolideaza echipa de top management prin numirea lui Thomas Hofmann in Comitetul de Administratie. Din pozitia de Chief Marketing&Digital Officer, isi va pune amprenta asupra strategiei de marketing si va coordona activitatile de comunicare, branding si digital, in stransa legatura cu obiectivele de business.

Thomas Hofmann a acumulat o experienta totala de peste 25 de ani in pozitii senioriale in companii de renume (Renault, Volkswagen, Intel, McDonald’s) si agentii internationale de publicitate (BBDO, HAVAS), iar ultimii zece i-a dedicat industriei de retail online si offline.

In perioada 2009-2014, Thomas Hofmann a condus reteaua de farmacii independente Alphega din Germania in calitate de Director General, detinand in acelasi timp o pozitie cheie in coordonarea operatiunilor de marketing din intreaga Europa ale aceleiasi retele conduse de Walgreens Boots Alliance (Frankfurt / Londra).

„Sunt foarte multumit ca am atras alaturi de noi un profesionist de calibrul lui Thomas Hofmann. Ii cunosc bine modul de lucru si am un respect deosebit pentru realizarile sale. Si recunosc ca simt un plus de confort si de incredere tinand cont de experienta sa remarcabila in retailul farmaceutic european. Ii doresc acomodare usoara si rezultate cat mai bune”, a declarat Dr. Eugen Banciu, Presedintele Grupului DONA.

„Intotdeauna am fost pasionat de branduri, dar simt un atasament special fata de domeniul sanatatii. DONA reprezinta pentru mine o provocare, tinand cont de ADN-ul puternic al brandului, de potentialul de dezvoltare precum si de piata foarte dinamica si competitiva din retailul farmaceutic local. Dar ce m-a convins cu adevarat sa accept noul rol a fost echipa de aici, profesionista si foarte ambitioasa” a spus Thomas Hofmann, Chief Marketing&Digital Officer Farmaciile DONA. 

„Avand sansa sa lucrez cu o parte dintre ei in trecut, doar ca in alte contexte, m-am convins de calitatea umana si profesionala deosebita. Si sunt nerabdator sa imi aduc si eu contributia la indeplinirea misiunii de a transforma DONA in cel mai cunoscut, iubit si respectat nume de farmacie din Romania”, a conchis noul executiv de marketing.

Grupul DONA este format din firmele: SIEPCOFAR SA, DONA. Logistica, Dona Marketing Grup® si companii in franciza DONA. Farmacia DONA® este unul dintre cele mai apreciate nume in comertul farmaceutic din Romania, cu o reputatie solida construita in cei 25 de ani de activitate.

Cu o cifra de afaceri de peste 230 milioane euro, Grupul DONA reuneste 327 de farmacii detinute de 12 companii antreprenoriale cu capital privat romanesc si peste 2.500 de profesionisti in domeniul sanatatii devotati unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai inalt nivel calitativ. Peste 2,5 milioane de oameni trec lunar pragul farmaciilor DONA, raspandite in toate judetele tarii. 

Mai mult in Business, Management


PUBLICITATE: